Lamine Termal Etiket Nedir? Nerede Kullanılır?

Lamine Termal Etiket Nedir? Nerede Kullanılır?
Lamine termal etiket özelliği bakımından isminde olduğu gibi termal bir etikettir. Top şeklinde olan bu termal etiketi görmeyen yoktur. Lamine etiket termal baskı stili kullanılarak üretilmekte ve ribon baskı kullanımına ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu ürünü kullanmak için barkod okuyucunun termal etiket ile uyumlu olması gerekir. 
 
LAMİNE TERMAL ETİKET NE İŞE YARAR?
 
Fiyat etiketleri ya da ürünlerin isminin ve barkod numaralarının yer aldığı bu etiket çeşidine göz aşinalığınız mutlaka vardır. Hastanelerde verilen hasta muayene sıra fişlerinde, kan tahlilleri için verilen etiketlerde bu etiketler kullanılmaktadır. Yuvarlak şekilde üretilen bu barkodlar için özel üretilmiş makineler bulunur ve onlar tarafından yazdırılır termal etiketler. 
 
Lamine Termal Etiket Nedir? Nerede Kullanılır?

LAMİNE TERMAL ETİKET ÖMRÜ
 
Lamine termal etiketler uzun ömürlü ürünlerdir. Yapışkan yapısı ve kâğıt ağırlığı konusunda eco termal etiket ile birebir benzerlik gösterir. Bu ürünler genellikle 3 ile 6 ay gibi bir süre dayanabilirler. 
 
NEREDE KULLANILIR?
 
Dediğimiz gibi birçok kişi bu etiketleri mutlaka görmüştür. Hastanelerde muayene sıra fişleri etiketleri, kan tahlili fişleri etiketleri, marketlerde ürünlerin olduğu rafa ürün fiyatı ve bilgisini içeren bilgi verici etiketler, kargo firmalarında kargonun üzerine yapıştırılan bilgi etiketleri bu üründen üretilir. Kullanım alanı çok geniştir ve talep fazladır bu etiketler için. Lamine termal etiket kullanım ömrünün uzunluğu, kullanışlı olması, maliyetinin çok fazla olmaması gibi faktörlerden dolayı birçok sektör tarafından tercih edilmektedir. 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !