Semma İstanbul ailesi büyüyor

Semma İstanbul ailesi büyüyor

Semma İstanbul mağazasından sonra trendyol ve hepsiburada.com’da da mağazaları bulunan Semma İstanbul markasının sahibi ve kurucusu Semra MAHMUTOĞLU, müşterilerini büyük ailelerinin birer ferdi olarak gördüğünü söyledi.

ÖNCELİĞİMİZ GÜVEN

Verilen güvenin yanı sıra pozitif enerjinin de çok önemli olduğunun altını çizen başarılı girişimci Semra MAHMUTOĞLU, bizim işimizde önceliğimiz güven ve müşteri memnuniyetidir dedi.

Semma İstanbul ailesi büyüyor
MÜŞTERİ DEĞİL HEPSİ AİLEMİZDEN

Pandemi süresinde insanların internet üzerinden alışveriş yapma alışkanlığına dikkat çeken başarılı kadın girişimci Semra MAHMUTOĞLU “Hikâyesi, bestesi ve çizgisi bana ait olan tasarımları ülkeme sunmak istiyordum. Bu yolda yollarımız kesiştiği için mutluyum ve bu güçlü platformda hanımlarla aynı yola girdiğimiz için kendimize güvenimiz tamdır. Her gün yüzlerce kargoyu ülkemizin farklı şehirlerine gönderiyoruz. Özellikle bizden alışveriş yapanlarla aile olduk. Onlara müşteri gözüyle değil ailemizin birer ferdi olarak bakıyoruz dedi.”

Semma İstanbul ailesi büyüyor

SOSYAL PROJELERDE VARIZ 

Biz iletişimin gücü ile hanımların kendini daha iyi hissedip modayı takip ederek parlamaları için aracı olduğumuzu düşünüyoruz.

Ticaretle hayatımın dönüşüme başlamasından müthiş keyif aldım. Bu dönemde iyi iş, daha iyi işleri doğurdu ve siz değerli müşterilerimiz ile koskocaman bir ailenin parçası olduk. 

İnandığımız şey duyguların bulaşıcı olduğu. Bu süreçte farklı iş tecrübeleri edindik ve heybemizdeki en büyük kazancımız tanıdığımız güzel insanlar oldu.

Semma İstanbul ailesi büyüyor

ÖZEL ÜRÜNLERİ SEÇİYORUZ

Semma İstanbul firması olarak ürünlerimizi özellikle ben gidip seçiyorum. Kaliteli ürünler ve özel ürünler olması için büyük özen gösteriyorum. Ürün tasarımlarını ise her yerde bulunabilecekleri alanlardan değil, özel olanlardan yana tercih ediyoruz. 

Ürünlerimizin kalitesi ile pozitif enerji birleşince çok güzel bir ortam oluşuyor… Burada geçirdiğimiz zamandan keyif alıyoruz. Bugüne kadar çok çalıştık çok önemli işler başardık. Şimdi de daha güçlü daha odaklı çalışarak yeni başarılara imza atmamızın zamanı geldi.

Tutkuyla ilerlediğim bu yolculuğumda girişimci ruha sahip tüm kadınları her türlü destekleyen, geliştiren, motive eden sevgili müşterilerimize ve Semma İstanbul ailesine çok teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !