Deniz Miyas kimdir?

Deniz Miyas kimdir?

Yükselen yıldız: Deniz Miyas

Deniz Miyas kimdir? Deniz Miyas’ın Kariyeri! Deniz Miyas Hakkında! Gibi birçok başlığı bu yazımızda ele alacağız. Gelin lafı fazla uzatmadan yazımızda geçelim.

Deniz Miyas’ın Kariyeri! 

Gün geçtikçe adından sık a söz ettiren hatta yeni yıldız diye anılan Deniz Miyas hakkında  birçok kişi çok az şey bilmekte. Aslında onun bu başarısı şans eseri bir anda ortaya çıkma İş aksine bu uğurda büyük fedakarlıklar vererek bu başarıya ulaşan ünlülerden biri. Yukarıda da sizlere dediğim gibi Deniz Miyas hakkında bugün sizlere birçok bilgi vereceğim. Gelin hemen başlayalım.

Yaklaşık 3 yıl boyunca profesyonel mankenlik yapan Deniz Miyas uzun süredir birçok marka ile iş birliği de yapmış. Hatta geçtiğimiz yıllara dünyaca ünlü marka Prada ile anlaşma yapmış ve çekimlerinde boy göstermiş. Yükselen bir yıldız demiştik kendisine İnstagram’da yaklaşık 500 bin takipçisi bulunan Deniz Miyas zirveye giden yolu hızlı adımlar ile tırmanmakta. Özellikle mankenlik işini icra etmek diğer çekim işlerine nazaran daha fazla tecrübe ve profesyonellik istemekte. Bildiğiniz gibi anlık pozlar ve uzun saatler çekimleri süren işlerde deneyimin farkını hemen anlamaktayız.

Deniz Miyas’ın gittikçe ünlendiğini söylemiştik. Gerek sosyal medya gerekse marka iş birlikleri ile zirveye doğru hızlıca çıkan Deniz Miyas verdiği bir konuşma da kendisine Avrupa ve Asya da bulunan birçok ajansdan dizi ve film teklifleri geldiğini söylemekte. Ama kendisi Türkiye’de çalışmak istediğini de ayriyeten belirtmekte.

Deniz Miyas’ın bu derece ünlülüğe gelmesini şans eseri olmadığına söylemiştik. Miyas kendisinin bu evreye gelmesini asla pes etmemek olduğunun altını çizmekte. 3 yıl boyunca hem kariyer anlamında kendini geliştirmiş hem de kişisel anlamada geliştirmiş. Kariyerinden yeteri kadar bahsettiysek biraz da onun kişisel yaşantısından bahsetmekte fayda var.

Deniz Miyas her ne kadar ışıltığı görünse dahi mütevazılığı ve konuşması da bir hayli iyi. Uzun yıllar yurt dışında yaşamış olsa da Miyas’ın özellikle Türkçesi oldukça iyi derecede. Birazcık bozukluk var ama o da bize şu sözü hatırlatıyor. “Her güzelin kusuru vardır.” Ama siz buna kusur dermisiniz o ayrı. Miyas fiziği ile ayriyeten ön plana da çıkmakta.


Deniz Miyas kimdir?


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !