Tatilde olmazsa olmaz saç bakım ürünleri neler olmalı?

Tatilde olmazsa olmaz saç bakım ürünleri neler olmalı?

Eylül ayında da olsak, güneş, deniz ve kum size hala göz kırpıyorsa ve hayalini kurduğunuz tatile çıkma zamanı geldiyse; saçlarınız için ekstra çaba göstermeniz gerektiğini hatırlatırız. Çoğumuz için ideal tatil yeri, yapılacak çok şey ve keşfedilecek yerlerin olduğu güneşli bir yer. Belki seyahat planlarınız arasında plaj, milli park veya eğlence parkı da var. Tatil planınız her ne olursa olsun, bu süreçte saç bakımına dikkat etmenizde yarar var diyoruz. Bu yüzden tatilde olmazsa olmaz saç bakım ürünleri listesini sizler için hazırladık. İşte o özel ürünler…

Nemlendirici Şampuan

Ne kadar süre tatil yapacağınıza ve hangi aktivitelere katılmayı planladığınıza bağlı olarak; güvendiğiniz bir şampuanı yanınıza almak iyi bir fikir. Otelde sunulan şampuanlar, saçlarınız için en iyi seçenek olmayabiliyor. Bu yüzden nemlendirici özellikli, sülfatsız ve kaliteli bir şampuana yatırım yapabilirsiniz. Garage Organics Hair Wash, tam da böyle bir ürün! Çünkü, organik formülü, sülfatsız oluşu ve aloe vera özleri ile saçlarınızın nem dengesini sağlıyor.

Saç Serumu

Klorlu su, UV ışınları ve toz gibi etkenler, saçlarımızın yıpranmasına yol açabiliyor. Bunlar, özellikle tatil dönemlerinde saçlarımız için büyük bir tehlike oluyor. Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş bir saç serumu, tatilde saçlarımızı koruyabiliyor. Siz de saçlarınızı beslemek, güneşten zarar görmesini önlemek için Garage Organics Hair Serum ürünümüzü güvenle tercih edebilirsiniz. Ürünün yapısındaki doğal özler ve bitkisel yağlar, saçlarınızın hasar almasına engel oluyorken, aynı zamanda beslenmesini de sağlıyor.

Durulanmayan Saç Kremi

Durulanmayan saç kremleri, doğal saç bakım rejiminizin bir parçası olmalı. Özellikle tatil dönemlerinde bu tarz ürünler saçlarınızın yıpranmasını önlüyor. Durulanmayan saç kremleri, saçlarınızın daha uzun süre nemli kalmasına destek oluyor. Tazeleyici ve günlük nemlendirici olarak tercih edilebiliyor. Bu kategoride yer alan Leave-in Treatment No.2 ürünümüz, çoğu insanın favorisi! Bu ürünümüz banyo sonrasında kullanılıyor. Sprey formunda olan krem, saçlarınızı anında nemlendirip yumuşatıyor. Ürünün yapısında yer alan E vitamini ise saçlarınızın yıpranmasına engel oluyor.

Saç Şekillendirici

Tatilde, seyahat ettiğiniz yere bağlı olarak çok sayıda saç problemiyle mücadele etmek için farklı şekillerde kullanılabilecek ürünleri yanınıza almanız önemli. Saç şekillendirici ürünlere ne zaman ihtiyaç duyacağınızı bilemezsiniz. Bu nedenle tatile çıkmadan önce kaliteli bir saç şekillendiriciyi de valize koymayı unutmamanızı tavsiye ediyoruz. Vitaminler ve antioksidanlarla dolu Garage Organics Hair Balm, her daim kullanmak isteyebileceğiniz bir ürün. Dilerseniz maske olarak veya kıvırcık/dalgalı saçları şekillendirmek için kullanabiliyorsunuz. Tatilde buklelerinize anlam katmak mı istiyorsunuz? Eğer öyleyse, bu ürünümüz favoriniz olacak!

Ahmet Çoban ile tanışmak ve  hayatınızı güzelleştirmeye saçlarınızdan başlamak için size en yakın Garage Hair Repair Studio şubesinde hemen yerinizi ayırtın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !