İğne Oyaları Ve Yapım Aşamaları

İğne oyaları geçmişten günümüzde tesadüfen bulunan bir örgü biçimi olup uzun yıllar saltanatını sürmüştür. Kimi insanlar bu oyaları gözlerinde fazla büyütmese de gerçekten zor bir aşamadan geçmektedir iğne oyaları. Havlu kenarlarına, yastık kenarlarına, pike ve nevresim takımlarına olmak üzere birçok materyalin üstüne işlenebilmektedir.  Bu tür oyaları seçerken kolay olanlardan başlayıp profesyonel şekilde en zorunu örmekle son bulan insanlar vardır. Herkes olmasa da çoğu insan iğne oyaları hakkında başarılı sonuçlar elde etmektedir.

İğne Oyası Çeşitleri

İğne oyaları çeşitleri oldukça fazladır. Yaprak desenleri çiçek desenleri geometrik şekiller ve ufkun genişmesine bağlı bir çoğu daha. Bu örnekler birşeyler denerken değil çoğunlukla akıldakini ipe dökerken oluşturulmaktadır. Bu oyaları almak için başvurduğunuz dükkanlar internet siteleri ve birçok alan size her zaman güzel oyalar sunmazlar. Kalitesiz iplerle örülen iğne oyaları her zaman sıkıntı yaratmaktadır. Çabuk eskiyen bu oyalar satın alındığına değmemektedir çoğu zaman. Fakat bizim ürünlerimiz hem kaliteli iplerden hem de nizam içerisinde işleyen bir örgü şeklinden oluşmaktadır.

İğne Oyaları Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim?

İğne oyaları seçimi yaparken kaliteli ip kullanıldığından emin olmalı ve düzen içinde ilmekleri atılmış oyalar satın almalısınız. Aksi taktirde örgü kayabilir formu bozulabilir ve kötü görüntü verebilir. Sizler için en iyi iğne oyasını satmaya çalışıyoruz. Gece gündüz emek harcayan ekibimiz ve artık profesyonel bir biçimde oya dokuyan çalışanlarımız var. İğne oyası satın almak çeşitli siparişler vermek ve daha fazlası için bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

İğne Oyaları Renkleri

İğne oyaları renkleri genellikle belirli bir renkle sınırlı kalmaz. Fakat belirli renk tonları vardır. Genellikle açık renk kullanılan bu oyalar ev dekorasyonunda ve eşya kenarlarında zarafeti temsil etmektedir. Koyu ve itici renkler kullanılmaz. Özenle yapılır ve renk uyumu sağlanır. Karışık renk kullanarak çiçek desenleri elde edilen iğne oyası modelleri ise özen gösterilmiş ve seçilmiş oyalardır. Sizler de iğne oyası siparişleri verebilirsiniz. Bilindik oyaların aksine aklınızdaki oyaları da bizlere anlatabilir ve sipariş verebilirsiniz. Hemen bize ulaşın ve aklınızdaki oya modellerinden bizi haberdar edin. Seçilmiş oya modellerimize göz atın ve kendinize uygun olanını sipariş verin. Bebek odaları çeyizler sünnet düğünleri ve birçok faaliyet için özel sipariş de almaktayız. Yapmanız gereken tek şey bizi aramak ve oya siparişlerinizi vermek. Bazı zamanlar özel günler için fiyatlarda değişiklik yapmaktayız. Siparişinizi bu günlere getirebilirseniz de sizden şanslısı yoktur. İyi günlerde kullanmanızı dileriz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !