Bebeğiniz için Hoş geldin Partisi Düzenlemek İstemez misiniz?

Son dönemlerde ülkemize ithal olarak gelen Amerikan kültürü babyshower partisi her geçen gün daha popüler oluyor. Kısaca doğum öncesi anne baba ve doğum sonrası bebeğin ihtiyaçlarının karşılanması için toplanılan ve hediyeler verilen bir davet olan babyshower partisi hemen hemen her anne adayı tarafından yapılıyor desek yanlış olmaz. Güzel bir davet ortamı oluşturabilmek için anne adayının arkadaşları ya da organizasyon şirketi tarafından süslenen davetin yapılacağı yere ikram için kurabiye, kek gibi hamur işleri ile davetlilere güzel sunumlar yapılabilir.

Bu davetleri kendi imkanları ile düzenlemenin dışında kusursuz ve kolay bir hazırlık dönemi yaşamak isteyenler için ülkemizde birçok organizasyon firması hizmet vermektedir. Bu organizasyon şirketleri ile profesyonel danışmanlar ile anne ve bebeğin eksikleri liste haline getirilip amacına uygun bir babyshower partisi düzenlemek mümkün.

Babyshower partisi kadar popüler olan bir diğer kültürde bebek doğum fotoğrafçısı hizmetleri. Son dönemlerde anı olması adına bebeğin annesi ile ilk buluştuğu anların ölümsüzleştirilmesi için fotoğrafçılık hizmeti veren firmalar bebek doğum fotoğrafçısı olarak sundukları hizmette annenin doğum esnasında bebeğiyle fotoğraflarını çekerek gelecekte tebessüm ile bakacakları anılar sunuyorlar. Bebek doğum fotoğrafçısı hizmetlerinde fotoğrafçılık firmaları her geçen gün yenilikler ile hizmet çıtasını bir adım daha yukarı taşımakta. Fotoğraf hizmetinin yanı sıra doğumun gerçekleşeceği günden başlayarak anne ile bebeğin kavuşma anına kadar geçen görüntülerden bir hikaye yaratıp güzel bir video film hazırlayarak aile sunuyorlar.

Ülkemize son zamanlarda giren babyshower partisi ve bebek doğum fotoğrafçısı kültürleri anne adaylarına hem destek hem de gelecekte çocuklarıyla birlikte tekrar tekrar bakabilecekleri birer anı olarak kalan bu kültürler dışında her geçen gün farklı kültürler ile de karşılaşıyor ve öğreniyoruz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !