Sağlıklı ve dolgun saçlar için çözümler

Saç dökülme sorununu çözümleyen, saçların daha dolgun ve sağlıklı olmasını sağlayan Organik Saç Enjeksiyonu, kişilerin kendi yağından elde edilen kök hücre kullanılarak yapılıyor

Organik Saç Enjeksiyonuyla saç dökülmesi ve kellik sorununa etkili bir çözüm sağlayan Estetik Cerrahi uzmanı, Op. Dr. Bülent Cihantimur, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu: "Saçlarımız çok önemli, estetik bir duruşun en önemli parçalarından birisi. Saç dökülmesi veya daha ileri safhalarda kellik sorununun yaşanması, insanları psikolojik açıdan son derece fazla etkiliyor. Geliştirdiğimiz Organik Saç Enjeksiyonu özellikle saç derisini ele alan ve saç köklerinin beslenmesine odaklanan bir çözüm sağlıyor. Organik Saç Ekimi yaparken ya da sadece saç dökülmesi sorunu yaşayan hastalarımıza uyguladığımız Organik Saç Enjeksiyonu, oldukça iyi geri dönüşler alamızı ve bu sorunu yaşayanların yüzlerinin gülmesini sağlıyor"

Kök hücre başarısı

"Organik Saç Enjeksiyonunun aktif maddesi, hastanın kendi kök hücreleridir. Hastanın bedeninden bir parça yağ alıp, bunu kök hücreden zengin hale getiriyoruz. Kök hücre en fazla yağ haznelerimizde mevcut. Sonra bu sıvıyı, hastanın kafa derisine enjekte ediyoruz. Burada yeniden bir yapılanma oluşuyor. Sağlıksız, beslenemeyen saç kökleri kök hücrenin tüm avantajlarını yakalayarak, tekrar dirilmeye ve saçları beslemeye başlıyor" ifadesinde bulunan Op. Dr. Bülent Cihantimur, bu enjeksiyon sonrasında saçların dökülme oranında azalma ve saç kalitesinde hissedilir bir dolgunluk, canlanma ve parlaklık yaşandığının altını çizdi.

Organik Saç Ekiminde de kullanılıyor

"Saç ekiminde de kullandığımız Organik Saç Enjeksiyonu, bu haliyle Organik Saç Ekimi ismini alıyor. Klasik bir saç ekimi prosedüründen farklı olarak, kel ya da seyrekleşen kafa derisinin tekrar verimli hale gelmesine odaklanıyoruz. Bu sayede ektiğimiz saçların tutunma oranı artıyor. Organik Saç Enjeksiyonu yaptığımızda yara iyileşmesi de çok çabuk olduğu için, hastanın konforlu bir iyileşme süreci geçirmesine de olanak sağlanmış oluyor. Ayrıca Organik Saç Ekimi sonrasında çıkan saçların daha gür, sağlıklı ve en önemlisi doğal bir formda yeniden hayat bulması, bu tekniğin en önemli avantajları arasındadır" açıklamasında bulunan Cihantimur, hızlı yara iyileşmesinden dolayı, yabancı hastaların da Organik Saç Ekimini daha fazla tercih ettiklerini söyledi ve ekledi: "Organik Saç enjeksiyonu ile yeni yılı sağlıklı ve dolgun saçlarla karşılamak mümkün.".

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !