Sonbahar Modası

Sonbahar geldi çattı. Haliyle dolaplarınızın yenilenme zamanı da geldi. Her duruma uygun bu sonbaharın modası tasarımlarını Morhipo’nun butiklerinden sizler için derledik.

Güneşli Sonbahar Günlerinde

Yazı geride bırakmayanlara özel aşağıdaki kombin cıvıl cıvıl, her ne kadar sonbahar gelmiş olsa da güneşli günler bir süre daha devam edeceğe benziyor. Böyle günlerde uzun kollu penye bir bluz ya da gömlek tercih edebilirsiniz. Bu seneye damga vuran boyfriend jeans modası da hala devam ediyor. Zara'nın bu rengarenk modeli çok ilgi çekeceğe benziyor. Aynı zamanda metalik sneakerlar da çok moda.



Pantolon- Zara
Ayakkabı- Vans
Bluz- Mango
Çanta- Matraş
Küpe- So Chic


Yağmurlu Günlerde

Sonbahar denince akla ilk gelen şeylerden biri yağmur, haliyle yağmurlu günlerde şemsiyeler ve yağmur çizmeleri vazgeçilmez aksesuarımız oluyorlar. Bordo, bej ve siyah renklerini kombinleyerek Burberry defilesinden fırlamış gibi görünebilirsiniz. Burberry demişken parfümü de unutmayalım. Sonbahara uygun odunsu kokulardan birine şuradaki Morhipo indirim koduyla %15 daha indirimli sahip olabilirsiniz. Bu indirim kodlarının çoğunu İndirim Kodlarım isimli siteden kolayca edinebilirsiniz. Ayrıca havanın sıcaklığına bağlı olarak kombininize külotlu çorabınızı eklemeyi unutmayın sakın!



Trençkot- Tozlu
Parfüm-Burberry
Şemsiye, Çanta-Mango
Küpe-Morhipo
Elbise- Stradivarius
Bot- Ayakkabı Dünyası

Sonbahar'da Şık Bir Yerde İş Yemeği

Herkesin dolabında olması gereken siyah kısa elbiseleri her duruma uyum sağlayacak şekilde kombinleyebilirsiniz. Eğer şık ve zarif gözükmek istiyorsanız kumaş bir ceket ve stiletto ayakkabılarla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Eğer vamp gözükmek istiyorsanız siyah tonlarda bir makyaj, deri ayakkabı ve ceket tam size uygun olacaktır. Eğer görünümünüzü biraz yumuşatmak gece gezmelerine uydurmak isterseniz kırmızılı morlu ayakkabı ve çanta çok güzel duracaktır. Aşağıdaki kombinle akşam yemeklerine, toplantılara ya da kokteyl partilerine katılabilirsiniz.



Yüzük- Morhipo
Takı-Morhipo
Ceket, Elbise- Forevernew
Ayakkabı,çanta-Mango

Sonbahar Kahve

Serin bir sonbahar gününde arkadaşlarınız çayınızı kahvenizi yudumlarken sizi sımsıcak gösterecek bir kombin. Bu sonbahar taba rengi çok kullanılacağa benziyor, siz de şimdiden alışverişinize başlayabilirsiniz.



Tulum-Mango
Ceket-Mango
Yüzük, Kolye- So Chic
Oje-Dolce&Gabbana
Ayakkabı-Morhipo
Çanta- Zara

Sonbahar Gelini

Eğer düğününüz Sonbahar'a denk geliyorsa ve bu senenin gelinlik modasını bilmiyorsanız, bahara uygun kırık beyaz hafif kabarık bir gelinlik gayet hoş durabilir.



Gelinlik, çiçek, eldiven- Morhipo
Büstiyer-Penti
Yüzük- So Chic

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

Destekleriniz ve eleştirilerinizi için lütfen yorum yazınız. Teşekkürler.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !