Çay Saatleri İçin Farklı Tarifler

Yağmurlu bir günde evde çay keyfi yapmak ve çayın yanına lezzetli kurabiyeler, kekler, börekler hazırlamak nasıl da zevklidir. 

Bahardan kalma bir günde güneş içinizi ısıtırken balkonda ya da bahçede mis gibi bir kısırla çay içmek, canınız uzun uzadıya yemek istemediğinde sıcacık bir börekle açık bir çay içmek kadar dinlendirici ne olabilir?

Gündüz misafirliğine gelen konuklarınızla çay saati yapmak gibisi yoktur. İşte böyle zamanlarda farklı, lezzetli ve kolay tarifler ararsınız. Çay saatleri için kolay tarifler sunan kolayyemektarifleri.org, hızlı, pratik, lezzetli, farklı ve keyifli tarifleriyle çay saatlerinize tat katıyor.

Havuçlu kek yumuşaklığında, ıspanaklı börek çıtırlığında, fırından yeni çıkmış kurabiye sıcaklığında, soğan, maydanoz, domates ve bulgurun izdivacı kısır kokusunda çay saatleri için kolayyemektarifleri.org blog sayfasını takip edebilirsiniz.

Her gün yeni bir tarif ya da yeni bir bilgi paylaşan blog, bildiğiniz geleneksel tariflere daha pratik formüller öneriyor. Kolay yemek tarifleri paylaşan blogda, havuçlu kek, mercimekli köfte, benmari usulü çikolatalı sos yapımı, incirli kurabiye, un helvası, ceviz salatası, pizza, bisküvili pasta, elmalı turta, irmik helvası, ıslak kek, ıspanaklı börek, ıspanaklı kek, kabak tatlısı, mücver, rulo pasta, sütlaç, açma gibi birbirinden lezzetli çay saati tatlarını kolay tariflerle paylaşıyor.

Tamamı denemiş, malzemeleri mutfakta bulabileceğiniz ölçülerde, lezzeti garanti tarifler keyifli ve canlı görsellerle paylaşılarak iştah açıyor. Siz de kolayyemektarifleri.org’u takip ederek yeni tarifler denemenin keyfini yaşayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !