2011 İçin Köşeli Küt Saç Modelleri


Köşeli küt saçlar yüzün önüne düşer ve çeneyi çevrelerler. Arka kısımları önlerle kıyaslandığında yarım inç daha kısadır. Saç genellikle görünümü yumuşatmak amacıyla yana taranır. Bu klasik küt saç modellerininçeşitleri özellikle orta boydaki saçlar için popülerliklerini sürdürmektedirler. Bu saç kesimiyuvarlak yüzlerde daha iyi durur, çünkü çene ve yanakların tombulluğunu gizler. Sonuç olarak, bu model köşeli ve uzun yüzleri daha yumuşak gösterir.
Kısa köşeli küt saç kısa köşeli saç meşgul yaşam tarzları için idealdir. Bu saç modeli yüz şeklini değiştirir. Köşeli küt saç özellikle genç kızlar tarafından tercih edilir. Bu modeli korumak ve bakımını yapmak çok kolaydır.
Eğer saç stilinizde çeşitlilik istiyorsanız, bu saç modelini kullanmalısınız. Bu modeli bigudiler ve saç maşası yardımıyla bukleli olarak da kullanabilirsiniz.
Köşeli küt saç kesinlikle çekici bir modeldir. Bu modeller, kadınlara şık ve sofistike bir görünüm sağlar. Bu saç modeli yuvarlak bir fırçayla, şekillendirici kremle ve kurutucuyla yapılabilir. Köşeli küt saç modelleri kullanılmaya başlamadan önce, daha farklı küt saç modelleri kullanılmaktaydı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !