"Bekarlık sultanlıktır" doğru mu?

Örneğin yatakta neden zevk aldığınızı, orgazma nasıl ulaşacağınızı öğrenin. Yabancı ortamlara girmektense çekinmeyin.

Mesela gelecekle ilgili hayaller kurmaktan vazgeçin, Beyaz Atlı Prens’inizi tanımak için sabırsızlanmayın. Evlenmeden önce mutlaka bekarlığın tadını çıkarmalısınız. Yoksa bir gün, rüyadan uyanıp, bekarlık günlerinizi mumla arayabilirsiniz.

HİÇBİR ŞEYDE AKLINIZ KALMASIN

Evlendiğiniz anda vazgeçmeniz gereken ilk şey diğer erkek-kadınlardır. Evlilik, geride kalan hayatınızı tek bir erkek-kadınlar geçirmek demektir. Önünüze gelenle birlikte olmanızı savunmasak da, evliliğe adım attığınız anda biraz tecrübeli olmanızda yarar var.

DAHA ÖNCEKİLERLE İLGİLİ KAFANIZI NETLEŞTİRİN

Geçmişteki fobiniz ne olursa olsun, ondan kurtulmadan evlilik hayatına adım atmayın. Bazı olaylara karşı olan korkunuz, sizi iyi bir ilişkiden uzak tutar. Cosmotürk'ün haberine göre, eski yaralarınızdan mutlaka kurtulmalısınız.

YENİLİKLERE AÇIK OLUN

Dikkatinizi, ilginizi çeken ne varsa (spor, yarış vs.) onlara katılın. Evlilikten önceki hayatınız hep rutin içinde ilerliyorsa, alışkanlıkların esiri olabilirsiniz. Yeni bir spor, yeni bir saç rengi gibi küçük değişiklikler bile önemli olabilir.

YABANCI ORTAMLARA GİRMEKTEN ÇEKİNMEYİN

Küçük bir sosyal çevre içinde sabitleşmek daha rahat olabilir, ama ara sıra tamamen yabancı olan insanlarla iletişim kurmalısınız. Çevrenizden farklı oldukları için onlarla yeni tecrübeler paylaşacaksınız. Bütün hayanızı aynı insanlarla, aynı şeyleri yaparak ve aynı yerlere giderek geçirirseniz kişiliğinizin yeni yönlerini asla keşfedemezsiniz.

YATAK ARZULARINIZI TANIYIN

Neden zevk aldığınızı, orgazma nasıl ulaşacağınızı öğrenin. Deneyler son derece zevkli olduğu gibi, sonunda bir erkeğe-kadına karar verdiğinizde, ona sizi nasıl mutlu edeceğini öğretebilirsiniz.

ÇILGIN DAVRANIN

Uslandığınız zaman bu hatıralara ihtiyacınız olacak. Yalnızlık özgürlüktür ve özgürlük insana birçok olanak verir. Barlarda dans edin, erkeklerle içki için, tanımadığınız insanlarla flört edin, evlendikten sonra bunların hiçbirini yapamayacaksınız. Evlenmeden önce yeterince eğlenmezseniz, belli bir zaman sonra bunun pişmanlığını duyarsınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !