Melek Erden : Başarılı bir kadının hikâyesi

Melek Erden : Başarılı bir kadının hikâyesi

Başarılı bir kadının hikâyesini bugün sizlerle paylaşacağız.

Melek Erden; bankacılık sektöründe uzun yıllar şube müdürü olarak çalışarak emekli olmuş fakat istihdam oluşturmak, ihracat ve imalata yönelik bir iş yapma hayali ile MonShiny Alüminyumu kurmuş.

Monshiny Alüminyum son bir yılda Fildişi’nden Özbekistan’a kadar 11 ayrı ülkeye ihracat yapmış. Türkiye’de son bir yılda teslim ettiği proje sayısı da 71.

Kendisi ile kısa bir röportaj yapıp siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak istedik.

Kadınca Dünya sitesi olarak Monshiny ile gerçekleştirdiğimiz ilk röportajımız. Öncelikle Monshiny’in kuruluş hikâyesinden, ürünlerinden, vizyonundan ve misyonundan kısaca bahseder misiniz?

Monshiny Alüminyum, 2023 yılında kurulmuş firma olsa da eşim Cenker Bey’in  30 yıllık tecrübelerine dayanıyor. Eşim sektörün öncü firmaların birinde yıllarca genel müdür olarak çalıştı. Ben de emekli olunca imalat ve ihracata yönelik teşvikleri bildiğim için 2023 yılında Monshiny Alüminyum’u kurmaya karar verdik. Sadece yurtiçine değil, ihracata yönelik ürünleri üretme ve uygulama kararlılığımı ile sektöre girdik. Konutların ve Ticari yapıların tamamına Açılır tavan ve Cam sistemleri yapmayı planladık. 

2023 yılı itibariyle artık kendi AR-GE çalışmalarımızı başlattık ve şu anda iki farklı açılır tavan sistemimiz, 4 farklı açılır cam sistemleri ürün gamımızda bulunuyor. Vizyonumuz; pergola ve bioklimatik açılır tavan sistemlerinde bir dünya markası olmak ve çok çeşitli ürün gamlarında yer almaktan ziyade sadece pergola, bioklimatik ve açılır cam sistemlerinde de yoğunlaşıp uzman bir marka haline gelmek. Misyonumuz ise; ürünlerimizin 4 mevsim, insanların konforunu ön planda tutarak kaliteli ürünler ortaya çıkarmaktır.

MonShiny Alüminyum’un üretim tesisinizden bahseder misiniz? 

Monshiny İstanbul Pendik’te 4 katlı 800 m2 fabrikaya sahiptir. Montajı yapılan tüm ürünleri kendi imal etmektedir. Havalimanına 10 dakika, E 5 ve sahil yollarına 4 dk uzaklıktadır. 2024 Yılı itibari ile 28 Personele sahiptir.

Monshiny Alüminyum’un Açılır tavan sistemleri nelerdir?

Alüminyumdan Tente pergola ve bioklimatik sistemleri üretiyoruz.  

Monshiny Alüminyum’un Açılır Cam sistemleri nelerdir ?

Sürme camlar, katlanır camlar ve silinebilir giyotin cam sistemlerini üretiyoruz.

Ekibinizde kadın sayısı oldukça fazla görünüyor, Bu başarı kadınların elinden çıkıyor diyebilir miyiz?

Evet, Genel koordinatörüm, muhasebe departmanım, mimar departmanım tamamıyla kadınlardan oluşmaktadır. İmalat ’ta da yine kadın arkadaşlarımız bulunmaktadır.

Son olarak eklemek istedikleriniz var mıdır?

Röportaj için çok teşekkür ederiz.  % 100 memnun müşteri kaliteli ürün hedefimizde bize destek olacak kadın hemcinslerimin desteğini bekliyoruz. 


Tel: 444 34 69


#pergola #bioklimatik # sürmecam #kış bahçesi # giyotincam # 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !