Renkli Etiket Nedir?

Pan etiket sitesi üzerinden renkli etiketler ulaşabilirsiniz. Ürünlerin özelliklerini, kullanım şeklini, markasını, özelliklerini ve ağırlığını öğrenebilirsiniz. Tüketicilerin bilgilendirmek amacıyla bu etiketler üretilse de çok geniş alanlarda da kullanılabilir.
 
 Barkod etiketleri, ürün etiketleri, uyarı etiketleri, marka etiketleri ve logo gibi yerlerde kullanılabilir. Çeşitli kullanım alanlarına bakıldığı zaman renkli etiketlerin farklı sektörlerde kullanıldığını söylemek mümkündür. Pazarlama alanının vazgeçemeyeceği ürünler arasındadır.
 
 Renkli Etiket Nerede Kullanılır?
 
 Renkli etiketler veya renkli etiket barkodları, farklı ürünlerin çeşitlendirilmesini sağlar. Görsel ve işlevsel açıdan pek çok avantaja sahiptir. Düzenleme işlemlerinde tercih edilir. Kişiye özel ürün, ambalaj veya zarfların üzerinde kullanılır. Özel günlerde ambalajlarda renkli etiketleri çok ihtiyaç duyuyorlar. Özel amaçlı kutular, davetiyeler ve dekoratif ürünler renkli etiketin en çok kullanıldığı yerlerden birisidir.

Renkli Etiket Nedir?

 Ürünün her rengine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Renkli etiket yazıcıları ile yapılan bu ürünlerde termal baskıda karşılaşılan bir takım sorunları ortadan kaldırır. Renkli etiket yazıcıları için boş etiket kağıdı rulolarına ihtiyaç duyar. Bütün etiket içeriği isteğe göre basılabilir. Bu sebeple renkli barkod yazıcı fiyatları da biraz yüksektir.
 
 Renkli Etiketlerin Özellikleri Nelerdir?
 
 Renkli etiketler pek çok alanda kullanılır. Çok geniş bir kullanım olanağı sunar. Böyle güzel imkanları sunmasıyla beraber fiyat skalası da yüksektir. Öne çıkan renkli yazıcıları alarak istediğiniz renkli etiketleri basabilirsiniz. Ayrıca hiçbir şekilde basım hatası gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Renkli etiketlerin özellikleri şunlardır;
 
 - Renkli etiketler istediğiniz ebat ve ölçülerde üretilir. Bir ölçü sınırlaması ile yapılması söz konusu değildir.
 
 - Renkli etiketin üzerine koymak istediğiniz görsele yer verebilirsiniz. İnternetten bulduğunuz veya kendinize özel bir görseli paylaşmanız mümkündür.
 
 - İstediğiniz her renk veya renklerde üretim yapılabilir.
 
 - Kağıt ya da plastik materyal üzerine istediğiniz şekilde işlem yapılabilir.
 
 - Renkli etiketlerin kalitesi çok yüksektir. Üretimde baskıların solmaması önemlidir. Bunun için özel renkli boyalar kullanılır.
 
 - Renkli etiketler, rulo veya tabaka şeklinde de temin edilebilirler.
 
 - Saklama süreleri 12 ile 24 ay arasında değişir. Uzun süre saklayabilmeniz mümkündür.
 
 - Renkli etiket yazıcılar ile üretilirler. Bu renkli yazıcılar çok çeşitli ve kullanışlı özelliklere sahiptir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !