Parfümün karşı konulmaz büyüsü

Parfümün karşı konulmaz büyüsü

Kokuların çeşitli güçleri olduğunu bilseniz bile, insan hayatını ne derecede etkilediklerinin farkında olmayabilirsiniz. 

Yapılan araştırmalara göre kullandığı parfümden yola çıkarak, erkek arkadaşınızın nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlamanız mümkün. Tercih ettiği koku onun duygusal yaşamını ve seks hakkındaki düşüncelerini ortaya koyuyor. Bu şaşırtıcı bulgulara bir göz atmaya ne dersiniz?

Parfümü kişiliğini ele veriyor.  

Onu şöylece bir koklayın. Sense of Smell Institute (Koku Enstitüsü) yöneticisi Terry Molnar'a göre erkeğin tercih ettiği koku, çevresindekiler tarafından nasıl algılanmak istediğini gösteriyor. Aşağıdaki tabloya bakarak onu kolayca tanıyabilirsiniz.  

Onun kokusu kavgaları sonlandırabilir.  

Seks terapisti Ian Kerner, çoğu zaman tartışmada sarf ettiğiniz sözlerin barışma yönünde fazla başarılı olamayacağını belirtiyor. Aranızdaki buzları daha kısa sürede eritmek için birbirinize sarılıp koklamayı deneyin. 20 saniyelik bir kucaklaşma oksitoksin adı verilen hormon seviyesini artırarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Ardından boyun ve bileklerinizdeki nabız noktalarınızı hafifçe ovarak stresinizi azaltabilirsiniz. İnanın kendinizi daha rahat ve mutlu hissedeceksiniz.  

Nasıl koktuğu onun evliliğe hazır olup olmadığının bir belirtisi.  

Kerner, araştırmalara göre, kadının doğru erkeği kokusundan tanıdığını söylüyor. Farklı genetik yapıya sahip olan kadın ve erkekler, birbirlerinin kokularına karşı bir çekim duyuyorlar. Birbiriniz için yaratıldığınızı düşünüyorsanız aşağıdaki listede bulunan ona ait kokuları seviyor olmalısınız.  

* Yatağın ona ait tarafının  
* Teninin  
* Yıkanmamış tişörtünün  
* Basketbol şapkasının  
* Spordan sonra vücudunun   

Bazı kokular onu tahrik etmeye yeter.  

Molnar'a göre parfümler, ruh halimiz üzerinde anında etki yaratıyor. Beynimiz kokuyu algılıyor ve onu hafızamızda bulunan bir anı ile bağdaştırıyor. Her tanıdık kokuda, onu, geçmişte yaşadığımız bir deneyimle bağdaştırıyoruz. Yani, erkek arkadaşınızı bir damla parfümle bile çılgına çevirebilirsiniz. Araştırmalar bir takım aromaların erkeklerin penil kan akışını artırdığını gösteriyor. Parfümünüzü yandaki özelliklere sahip olanlardan seçmeye özen gösterin. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !