Damatlık Aksesuar Modelleri

Damatlık Aksesuar Modelleri

Damat adayları, damatlık aksesuar seçimine özen göstermektedir. Seçenek olarak çeşitlilik gösteren damatlık aksesuar modelleri damatlığın renk ve modeli ile uyumlu olmaktadır. Papyondan ayakkabıya, pantolon askılığından kravat iğnesine kadar birçok seçenek bulunmaktadır. Damatlık ayakkabısı seçilirken ayak numarasına uygun seçimler yapılmaktadır. Damada özel tasarlanan ayakkabılar, ağır ve şık bir görünüm vermektedir.
 
Son dönemlerde damatlıklarda kravattan çok papyon tercih edilmektedir. Hem kolay bir kullanım sunan papyon, damatlıkta oldukça şık durmaktadır. Klasik tarzdaki damatlıklarda güzel bir uyum yakalamak için papyon seçimine öncelik verilmektedir. Papyon yerine alternatif olarak kravat veya fular kullanılabilmektedir. Klasikleşmiş kravat modelleri ile zarif bir görünüm elde edilmektedir.
 
Damatlık Aksesuar Çeşitleri
 
Damat kuşağı, kemer ve askısı, kol düğmesi, kravat iğnesi, yelek ve çorap, aksesuar çeşitleri arasında yer almaktadır. Düğün konseptine ve gelinin giydiği gelinliğe uyumlu olan damatlık aksesuarları, damadın görünümünü tamamlamaktadır. Damadın kişisel zevkine uygun erkek aksesuar çeşitleri kullanılmaktadır. Sportif bir damatlık için sportif bir saat tercih edilirken, klasik bir damatlık için klasik bir cüzdan tercih edilmektedir.
 
Damatlık cep mendili, düğün elbisesine uyumlu olarak tasarlanmaktadır. Cep mendilleri farklı katlama stilleri ile damadın stilini tamamlamaktadır. Her zevke hitap eden damatlık kemer damatlığı olduğundan daha çekici göstermektedir. Kol düğmesi için gelin ve damadın baş harflerine sahip tasarımlar tercih edilebilmektedir.
 
Damatlık Aksesuar Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
 
Bütün olarak bakıldığında damatlığın ahenk içinde görünmesi için damatlık ayakkabı uyumu dikkat edilmesi gereken kriterler arasında bulunmaktadır. Spor bir damatlık için mat deri veya süet ayakkabı kullanımı önerilmektedir. Klasik çizgilerden uzaklaşan damat adayları, renkli ve eğlenceli çorap modellerini tercih etmektedir. Smokin giyecek damat adaylarının mutlaka papyon kullanması gerekmektedir.
 
Düğün hazırlıkları damatlar için karışık bir süreç olduğundan, YSF Giyim damatlık en doğru adres olmaktadır. Düğün gününde damatların son derece şık ve karizmatik görünmeleri için damatlıkları ile uyum sağlayan aksesuarlar önerilmektedir.
 
Yakasında aksesuar bulundurmak isteyen damat adayları için küçük bir çiçek veya mendil detayları eklenmektedir. Damatlıkta fular takmayı düşünmeyen damat adaylarının yelek giymesi gerekmektedir. Ayrıca yelek seçimi yaparken vücudu sarmasına dikkat edilmektedir.

Daha detaylı bilgi almak için YSF giyim online mağazamız olan ysfgiyim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !