Ambar nakliyat nasıl ve ne kadar sürede gerçekleşir?

Ambar nakliyat nasıl ve ne kadar sürede gerçekleşir?

Ambar, mal, malzeme ve yükleme malzemelerinin araçlarla toplandığı depodur. Kısaca antrepo, sevk edilecek malların ilk olarak ilk getirildiği depolandığı muhafaza edildiği yerdir.

İstanbul İzmir ambar; İşte yük kamyonları, boşaltılmış ve taşınmış. Ayrıca araçlar bekleme, iletişim, şehir içi ulaşım vb. Başka bir deyişle, Ambar, taşınan malların gruplandırıldığı, depolandığı ve dağıtıldığı bir depodur. Farklı illere gönderdiğiniz mallar ambarlarda toplanarak araçlara yüklenerek istediğiniz şehre gönderilir. Eşyalarınız paketlenir ve ambarda listelenir. Paketleme sırasında ağırlıkları belirlenir ve gerekli hesaplamalar yapılır. Ambarlarda ayrıca elektronik cihazlar gibi hassas ekipmanlar için yine köpük kutular ile paketlenen özel depolama alanları bulunmaktadır. 

İstanbul İzmir nakliyat ambarı ekonomik olması nedeniyle ülkemizde çoğunlukla önerilen bir taşıma hizmetidir. Taşınabilir kargo ve malları çok fazla ödemeden gönderebilirsiniz. Stok taşımacılığının ekonomik olarak uygun olmasının nedeni, araçların sürekli olarak farklı şehirlere hareket etmesi ve o şehirlerden boş dönmemesidir. Antrepo taşımacılığı sayesinde içeriği veya boyutları nedeniyle kargo firmaları tarafından kabul edilmeyen birçok gönderiyi kargo firmalarına göre daha ucuza gönderebilirsiniz. 

Ambar kargo nedir sorusunun cevabı diğer kargo yöntemlerine göre en uygun maliyetli kargo yöntemidir. Navlun, lojistik ve benzeri diğer taşıma şekillerine göre en uygun maliyetli çözümdür. 
 
Mallarınızdan 1 veya 2 palet farklı illere gönderilir. Ama iller farklı ve küçük olduğu için tek araçla doldurulamıyor, araca yakıt ikmali yapmak isteseniz bile, yakıt ikmali için yeterli eşya olmadığı için varış noktalarında sorun olacaktır. Paketli bir ürün olduğu için kargo firmaları taşımayacaktır. Nakliye firmaları tarafından taşınmasına rağmen yüksek maliyetlerle karşılaşılmaktadır. Ambar taşımacılığı hizmetinin devreye girdiği bir tuzağa düştüğünüz an. 

Adresinizden alınan yükler birleştirilerek uzun yol araçlarına yüklenir. Bu araçlar varış merkezlerindeki dağıtım araçlarına aktarılarak alıcılara teslim edilir. Fiyat olarak tam taşımadan biraz daha fazla ama nakliye firmalarının verdiği fiyatlara bakarsanız antrepo hizmeti makul bir fiyata geliyor. Ambar hizmeti bir güvenlik hizmetidir ve eve teslimdir. Ambar hizmeti ayrıca kapıdan kapıya taşıma için geçerli tüm seçenekleri kullanır. Ama eve getirmekten farklı olan tek aracı doldurmak zorunda değilsiniz. Ambar hizmeti, bireysel mallar için kullanılabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !