Doctorem Bant nedir, fiyatı kaç paradır?

Doctorem Bant nedir, fiyatı kaç paradır?

Doctorem bantlar, verimli gıda takviyesi sağlayan ürünlerdir. Uzun zamandır kullanılan yöntemler arasındadır. Sağlık bandı olarak ya da medikal bant olarak da bilinmektedir. Doctorem bantların kullanım alanı oldukça yaygındır. Transdermal bant deri üzerine yapıştırılarak kullanılır. 
 

Doctorem Bant Nedir?

 
Doctorem bantlar farklı alanlarda kullanılmaktadır. Kullanım amaçları birbirinden farklılık göstermektedir. Vücuda ilaç alma yöntemi olarak da kullanılmaktadır. Vücuda olumlu katkıları bulunan transdermal bant içerisinde birçok besin maddesini bir arada bulundurur. Bu doctorem bantların içerisinde vitamin ve mineral bulunmaktadır. Deri üzerine doğrudan yapıştırılır.
 
Doctorem bantlar üç farklı tabakadan oluşmaktadır. En üst tabakada, içerisindeki gıda takviyelerini korumayı sağlayan maddeler yer almaktadır. Orta kısımda yer alan tabakada, ana maddeler bulunur. Bu tabakada da ana maddeler korunur. Alt tabakada ise bandın vücuda kolaylıkla yapışmasını sağlayan madde yer almaktadır. Bu doctorem bantlar ilaç amacıyla kullanılan bantlar arsında yer almaz. Doctorem bantları hastalıkların tedavisinde kullanılmaz Fakat kullanım alanı oldukça yaygındır. 
 

Doctorem Bantlar Nasıl Kullanılır?

 
Doctorem bantlar uzun zamandır tercih edilen bantlar arasında yer alır. Ağız yoluyla değil de deri üzerine yapıştırılarak gıda takviyesi sağlanır. Tablet kapsül gibi maddeleri yutmakta zorluk çeken insanların tercih ettiği bir yöntemdir. 
 
Kullanımı oldukça kolaydır. Acısız ve zahmetsiz bir şekilde istediğiniz bir bölgeye uygulayabilirsiniz. Hızlı emilime sahiptir. Aynı zamanda kullanım kolaylığı sayesinde en çok tercih edilen bantlar arasında yer almaktadır. 
 
Tablet ya da kapsül gibi maddeler vücut içerisine girdikten sonra emilimi sağladığı için belli rahatsızlıklara sebep olmaktadır. Bu sebeple kapsül ve tabletlerden alınan verim azalmaktadır. İstenilen etkiyi gösterememektedir. Doctorem bant doğrudan cilt bariyeri üzerine uygulanır. Kılcal damarlarla etkileşime geçer ve emilimi daha hızlı şekilde gerçekleşmiş olur.
 
Bu sayede kapsül ve tabletlerde olduğu gibi enzim eksikliği ya da mide emilimi gibi problemler yaşanmamaktadır. Doctorem bantların kullanımı oldukça rahat olduğu gibi aynı zamanda konfor da sağlamaktadır. Bu sayede kullanım kolaylığı sağlamaktadır. 
 

Doctorem Bantları Hangi Bölgelere Uygulanır?

 
Transdermal bantlar uygulama alanları oldukça geniştir. Diğer bant türleriyle karıştırılabilmektedir. Fakat doctorem bantları diğer bantlardan farklılık gösterir. Özellikle ağrı banları ile karıştırılmaktadır. Ağrı bantlarının kullanım alanları farklıdır. Ağrı banları doğrudan ağrı olan bölgenin üzerine yapıştırılır. Fakat doctorem banlarında böyle bir şey söz konusu değildir. 
 
Doctorem banlarının uygulanacağı bölgenin temiz olması son derece önemlidir. Uygulanacak bölgede yara, tahriş, hassasiyet oluşturacak cilt sorunları ve kıl bulunmamalıdır. Bunlar olduğu takdirde kullanımda zorluk yaşanabilmektedir. Transdermal bandın yapıştırılacağı bölge kıllardan arındırılmış bir şekilde olmalıdır. Eğer bu yapılmazsa yapışkanlı oluşundan kaynaklı sorun yaşanabilmektedir. 
 
Doctorem bantları vücudun dış yüzeyine uygulanır. Bu kullanım tarzı bütün doctorem bantlarının ortak özelliğidir. Bantların kullanım önerisine göre kullanım yerleri farklılık göstermektedir. Uygulanacak vücut bölgeleri bu önerileri kapsamaktadır. Tercih edilen bandın özelliğine göre farklılık arz etmektedir. Bazı doctorem bantlar baş bölgesine bazıları kol ya da bel bölgelerini kapsayacak şekilde kullanım özelliğine sahiptir. Bu sebeple kullanmadan önce kullanım koşullarının okunması önemlilik arz eder. 
 
Düzenli kullanımda etkisi oldukça iyi fark edilmektedir. Bu ürünlere online transdermal.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz. Doctorem bant fiyatları oldukça uygun durumdadır. İnternet sitesinden sipariş verebilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !