En Yeni Güzellik Trendi : Secretumac Gençlik ve Güzellik Serumu

Güzellik rutininizi yüz serumu ile geliştirmek istiyor ancak bu inanılmaz etkili tedaviyi nasıl uygulayacağınızı bilmiyor musunuz?

Tıpkı yüzde kırışık önleyici krem kullanmak gibi , serumun faydalarından en iyi şekilde yararlanmak için yapmanız gerekenleri doğru bilmeniz gerekir.

Bu yüz bakımı, akışkanlığı ve yüksek konsantrasyondaki aktif bileşenleri nedeniyle gündüz kremlerinden farklıdır. Bu nedenle serumlar, cilt üzerinde çok özel bir etki arayışına yanıt olarak çıplak cilt üzerinde kullanılır: nemlendirme, parlaklık, koyu lekeler önleyici, kızarıklık önleyici, sorunlu cilt bakımı vb.

Yaşınız ve cilt tipiniz ne olursa olsun yüz serumu nasıl uygulanacağını sanatın kurallarında öğrenin !

En Yeni Güzellik Trendi : Secretumac Gençlik ve Güzellik Serumu

Yüz serumu ne zaman uygulanır?

Yüz serumu tercihen akşamları, gece bakımınızı uygulamadan önce kullanılır . Ancak, optimum etki için sabahları gündüz kreminizden önce veya hatta sabah ve akşam da uygulayabilirsiniz.
İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, serumun sürekli kullanımı veya daha seyrek kullanım arasında seçim yapabilirsiniz.

Sürekli serum kullanımı

Yüz serumu, çok spesifik bir cilt problemini düzeltmek istediğinizde uygulayabileceğiniz konsantre bir tedavidir .
Bu güzellik ürünü ile düzeltilebilecek sorunlar arasında şunlardan bahsedebiliriz:

nem eksikliği bir gündüz kremi ile doldurulamayan susuz kalmış cilt;
parlaklık sorunu;
leke sorunu;
yaşlanma belirtileri (kırışıklıklar, yüz hatlarının sarkması vb.).

Tedavide serum kullanımı

Yüz serumu ayrıca 3 ila 4 hafta tedavi olarak da kullanılabilir . Mevsimsel değişiklikler bu tür kür için idealdir.

Soğuk mevsimde, epidermisin derinlemesine beslenmesi gerekir. Öte yandan, güzel havalar geldiğinde cildin ışıltısını yeniden kazanması gerekiyor. Serum o anın ihtiyaçlarına göre uygulanabilir .

Ara sıra serum kullanımı

Akşamınız için ışıltı etkisinden yararlanmak ister misiniz? Secretumac Yüz serumu, donuk bir cilt ve cansız bir ciltle savaşmak için ideal bir üründür ! Yüzünüzün tekrar ışığı yakalaması için dışarı çıkmadan önce uygulayın.
Bu tip serumda bulunan aktif maddeler arasında antioksidanlar, tensör şekerler, hyaluronik asit vb. bulunur. Bu bileşenlerin kombinasyonu, cildinizi anında uyandırır.

Yüz serumu nasıl uygulanır?

Aktif bileşenlerin epidermise derinlemesine nüfuz etmesini optimize etmek için yüz serumunuzu çıplak cildinize uygulamalısınız.

Serumun Maksimum etki göstermesi için, uygulama sırasında aşağıdaki adımları atabilirsiniz:
1-cildinizi iyice temizleyin;
2-avucunuzun içine birkaç damla serum dökün;
3-ürünü, avuç içi avuç içine karşı dairesel hareketler yaparak ısıtın;
4-serumu sorunlu bölgelere masaj yapın;
5-yüzün ortasından dışa doğru yumuşatma hareketleri yapın.

Bilmekte fayda var : Yüzün bu hassas bölgesine uyarlanmış bir tedaviyi tercih etmedikçe, genellikle göz çevresinde dikkatli sürülmesinde fayda verir.Göz içine kaçırmanız durumunda ,içerdiği doğal içeriklerle gözünüze herhangi bir zararı dokunmasa bile göz yaşarması ve hafif yanma hissi olabilir.Bu etki çok kısa sürecektir yıkama durumunda çarçabuk geçecektir.

En iyi yaşlanma karşıtı serumlar

İnce çizgileri ve kırışıklıkları azaltmak ve zamanın etkilerini yavaşlatmak için ideal olan
yaşlanma karşıtı serum, yaşlanan cilt söz konusu olduğunda tercih edilmelidir.
 
En iyi yaşlanma karşıtı serumun hangisi olduğunu öğrenin.
 
En Yeni Güzellik Trendi : Secretumac Gençlik ve Güzellik Serumu


Özet
1-Yaşlanma karşıtı serum, ne için?
2-Yaşlanma karşıtı serum nasıl kullanılır?
3-En iyi yaşlanma karşıtı serumlar
Birkaç yıldır her yerde bulunan serum, artık  cilt bakım rutinimizin ayrılmaz bir parçası . Gündüz kremi ve/veya gece kreminin faydalarını güçlendirmek için ideal olan serum, cildinize ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlandığında etkili ve kalıcı bir sonuç sunar. Mevcut çok sayıda hedefli serum arasından, yaşlanma belirtilerine meydan okuyan pürüzsüz bir cilt için  en iyi yaşlanma karşıtı serumu bu yazımızda inceledik.

Yaşlanma karşıtı serum, ne için? 

Secretumac Komplex serum , mucizevi bir etkiyle kırışıklara neden olan cilt bozulmalarına karşı etki gösterir, kırışıklıklar iyice yerleştiğinde doğal olarak kaybolmaz. Öte yandan, sağlıklı bir yaşam tarzı ile ilişkili olarak , 25 yaşından itibaren iyi alışkanlıklar edinerek cilt yaşlanmasını yavaşlatmak mümkündür. Gerçekten de, 25-30 yaşından itibaren yaşlanma karşıtı bakım kullanmak iyi olur , hatta tavsiye edilir. Bunlar ince çizgileri dolduracak , cilde parlaklık kazandıracak ve hyaluronik asit gibi yüksek konsantrasyondaki aktif bileşenler sayesinde cildin nem seviyesini koruyacaktır .

Akışkan dokusu sayesinde serum cilde hızla nüfuz eder. Gündüz veya gece kremi ile birlikte sinerji içinde hareket edecek ve bakımınızın faydalı etkilerini artırmanıza olanak sağlayacaktır. 

Cildinizin yaşına ve sağlığına bağlı olarak, yaşlanma karşıtı serumunuz için bazı aktif bileşenler gerekli olacaktır. Örneğin, hyaluronik asidin özellikle yaşlanmanın ilk belirtileri için uygun olduğunu, retinolün ise olgun ciltler için daha fazla tavsiye edileceğini unutmayın. Glikolik asit ve C vitamini de yaşlanma karşıtı serumlarınızın bileşimine entegre edilebilecek çok ilginç aktif maddelerdir.

Yaşlanma karşıtı serum nasıl kullanılır? 

Yaşlanma karşıtı serum, gündüz kremi veya gece kreminizden önce temiz, kuru cilt üzerinde kullanılır . Seçtiğiniz serumdan birkaç damla elinize uygulamanızı ve ardından ellerinizi hafifçe ovarak malzemeyi ısıtmanızı tavsiye ederiz.

Daha sonra yaşlanma karşıtı serumunuzu boyundan başlayarak uygulayın, ardından yavaş yavaş yukarı doğru çalışın. Kendinize bir rahatlama anı vermek için bu andan yararlanın ve neden bir gua-sha kullanmaya başlamıyorsunuz ya da yüz masajlarını rutininize dahil edin. Bunlar size gerçek sonuçlar verebilir. 

En iyi yaşlanma karşıtı serum

Secretumac Komplex serum cildinizde gençleştirirken anti aging formülü ile cildiniz için kalıcı sonuçlar sağlar.Hızlı emilen bir dokuya sahip bu güçlü yüz serumu, kanıtlanmış bir anında sıkılaştırma etkisine sahiptir. Sıkılaştırıcı peptitler ve içeriğiyle , cilt elastikiyetini artırmaya yardımcı olur ve V şeklinde bir görünüm için cilt yoğunluğunu desteklerken, kompleks yapısıyla daha sıkı, kalkık bir görünüm için güçlü bir antioksidan koruma sağlar. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !