Ultraformer Yüz Germe

Ultraformer yüz germe nedir?
Ameliyatsız cilt gençleştirme uygulamalarından bir tanesi olan Ultraformer, yüz ve çevresinde meydana gelen yaşlılık belirtilerini cerrahi bir müdahale olmadan ortadan kaldırmaktadır. Bu nedenle pek çok yaştan kişi bu uygulamayı tercih ederek, 1 ila 3 seans arasında anti-aging etkisini gözlemleyebilmektedir. Peki, Ultraformer yüz germe nedir? İçeriğimizde uygulamanın pek çok detayından bahsedeceğiz.

Ultraformer Yüz Germe Nedir?

Bir tür ultrason cihazı olan Ultraformer, pek çok uygulamada ulaşılamayan 4.5 mm derinlikteki dokulara ulaşabilmekte, bu şekilde derin dokulara ses dalgası göndererek, ısı hasarları oluşturmaktadır. Cildin altındaki dokular bu şekilde uyarıldığı için cildin kendini yenilemeye ve yaşlılık belirtilerinden arınmaya başlamasına fayda sağlamaktadır. Ciltte herhangi bir hasar bırakmaması ve birkaç seansta etkinin görülebilmesi sebebi ile sıklıkla tercih edilen anti-aging bir uygulamadır.

Ultraformer Yüz Germe Fiyatı

Cildin yaşlılık belirtilerinden arınması, daha sıkı ve elastikiyet kazanmış bir cildin oluşturulması için uygulanan Ultraformer ile çok daha genç görünmek mümkün. Çünkü uygulama ile ciltte kolajen üretimi arttırılıyor ve bu şekilde sarkma ve kırışıklık gibi cilt problemlerinden kısa süre içerisinde ameliyatsız şekilde kurtulmak mümkün oluyor. Peki, Ultraformer yüz germe fiyatı 2022 yılında ne kadar? Belirli bir fiyat söylemek ne yazık ki mümkün değil. Ancak;

     Ciltteki problemlerin düzeyi,

     Seans sayısı,

     Kişinin cilt tipi ve

     Diğer faktörlere dikkat edilerek, Ultraformer fiyatı belirlenmektedir.

Yukarıda da görüldüğü gibi net bir fiyat söylemek ne yazık ki mümkün değil. Bu tamamen kişinin cilt tipi ile ilgili bir durum olarak dikkat çeker.

HIFU Yaptıranlar: Flora Klinik

Ameliyatsız yüz germe uygulaması olan Ultraformer, Fokus Ultrason olarak da adlandırılır. Bu nedenle HIFU, yani High Intensity Focused Ultrasound ismi ile de sıklıkla karşılaşılır. Bu uygulama, cilt altına ses dalgası göndermeyi hedeflediği için, ciltte herhangi bir görünen belirti oluşmamakta, 1 ila 3 seans arasında sonuç alınarak, anti-aging etkisi oluşmaktadır. İşte bu sebeple HIFU yaptıranların yorumları son derece önemli. Çünkü bu uygulamayı yaptıranlar kısa sürede sonuçlanması, etkinin çok olumlu olması gibi sebeplerle oldukça memnun.

Flora Klinik, ameliyatsız estetik cerrahi işlemleri ile dikkat çeken, pek çok uygulamayı başarıyla gerçekleştiren bir kliniktir. Ultraformer yüz germe uygulaması ile çok olumlu sonuçlar almaya olanak sağlayan Flora Klinik’e, +90 212 215 57 87 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !