Estetik operasyon çeşitleri nelerdir?

Estetik Operasyon Çeşitleri Nelerdir?
Estetik operasyonlar günümüzde oldukça çeşitlidir. Vücudunun herhangi bir bölgesini beğenmeyen kişiler için tercih edilen cerrahi operasyonların tümüne verilen isimdir diyebiliriz. Bir bireyin görünümünü iyileştirmenin yanı sıra hastalık, travma veya doğum bozukluklarının neden olduğu doku kusurlarının yeniden yapılandırılmasını da kapsamaktadır.

Bu operasyonlardan birkaçını şu şekilde sıralayabiliriz:

• Dudak dolgusu
• Ameliyatsız burun estetiği
• Göz altı ışık dolgusu

Dudak Dolgusu

Dudak dolgusu daha çok kadınlar tarafından uygulanan kozmetik bir cerrahi prosdürdür. Bu işlem dudaklara hacim verirken dudak kenarlarında bulunan kırışıklıkları da ortadan kaldırmaktadır. Bu işlemlerin ortalama kalıcılık süresi 1 yıldır. Prosedürde uygulanan tüm maddeler bitkisel özlüdür. Asit içerikli dolgulardır. Bu dolgular zamanla vücut tarafından emilerek kaybolmaktadır. 18 yaşını doldurmuş her birey bu kozmetik cerrahi yönteminden faydalanabilmektedir.

Ameliyatsız Burun Estetiği

Burun yüz yapısını direkt olarak değiştiren hayati bir uzvumuzdur. Buraya yapacağınız en küçük dokunuş sizi tamamıyla değiştirecektir. Ameliyatsız burun estetiği de son dönemlerin en çok tercih edilen kozmetik prosedürlerinden bir tanesidir. Bu prosedürü diğerlerinden ayıran en önemli özellik sadece kadınlar değil erkekler tarafından da tercih edilmesidir. Bu kozmetik prosüdürünün birçok çeşidi bulunmaktadır. Ancak günümüzde ameliyatsız seçeneği çok daha fazla tercih edilmektedir.

Göz Altı Işık Dolgusu

Gözlerimiz bütün yaşanmışlıklarımızı bünyesinde taşır. Bu nedenle zaman en çok hasar gören dokularımızdan bir tanesidir. Göz altı morlukları çoğu kadın ve erkek için sıklıkla görülebilen bir durumdur. Ancak teknolojinin gelişmesiyle bu da bir sorun olmaktan çıkmıştır. Göz altı ışık dolgusu da hem çökmeyi hem de bu kararmayı ortadan kaldırmaktadır. Kalıcılık süresi 12 ay kadardır. İçeriğinde bulunan hyaluronik asit sayesinde hiçbir zarar görmeden göz altı sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için bize şimdi https://www.drbanucayci.com/ adresinden ulaşın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !