Kadınların gizlediği inanılmaz sırlar

Kadınların gizlediği inanılmaz sırlar

Kadınların bazı alışkanlıkları o derece muamma ki bazen kendilerine bile bunu niçin yaptıklarını açıklayamıyorlar.

Erkeklerin kadınların anlamamalarına şaşmamalı, evet bazen erkek cinsi de inanılmaz derece düz düşünebiliyor, ama problem konusu da bu kadar çetrefilli olunca gerçekten hallerine biraz acımak lazım. İşte meraklısına kadınlara dair süper tüyolar...


 1. Kadınlar hemen hemen herşeyi, ayakkabı, etek, eczaneden ilaçları bile kendilerini mutlu etmek için alır. Ödeme miktarını da her zaman daha az söylerler. Çoğu zaman eşinizden masrafları saklamanın doğru olmadığı söylenir. Ancak bazen kadınlar eşlerinin söylenmesine katlanamadıkları için, bu tür yalanlar söylemenin yanlış olmadığını düşünür..


2. Kadınlar kocalarına onlarla sık sık seks yapmayı düşündükleri söylemez. Bunun nedeni ise, özellikle çalışan kadınların yorgun oldukları zamanlarda eşlerinin bu konuda ısrar etmelerini önlemek ve dinlenmektir...


3. Bağlılık ve sorumluluk konusunda en az erkekler kadar titizdirler.. Kadınlar için eşleri evleninceye kadar beyaz atlı prens olsalar da sonrasında kızdıkları, öfkelendikleri durumlar olabilir. Ancak çoğu zaman bu yönlerini eşlerine yansıtmazlar..


4. Modern ve özgür olsalar bile hala eşlerinin erkek olarak hayatın sorumluluklarını daha çok taşımasını isterler.. Erkekler üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiğinde, hassas davrandıklarında, bu kadınları daha çok kadınsı yapar.. Gün sona erdiğinde eşinin kollarında dinlenen kadın için özgürlüğün bir anlamı yoktur..


5. Eski erkek arkadaşlarının yatakta çokta kötü olmadığını düşünürler. Ancak eşlerine her zaman onun daha iyi ve başarılı olduğunu söylerler. Eşinin de istediği budur zaten..


6. Kadınlar annelerine benzemekten çok korkarlar ancak eşlerinin anneleri hakkında olumsuz birşeyler söylemesine, 'annen gibi davranıyorsun' demesine de asla katlanamazlar.. Bu nedenle eşlerinin yanında annelerinin hatalarını anlatmazlar, görmezden gelirler.


7. Eşlerinin kendilerini biraz da olsa kıskanmasını, üzerine titremesini isterler. Ancak çoğu zaman bunu eşlerine söylemez, onların bunu farkedip göstermesini ister.


8. Seksi ve yakışıklı ünlü yıldızlarla fantazi hayalleri kurarlar. Bu onlarla birlikte olmak istedikleri anlamına gelmez. Eşlerine asla bunu paylaşmazlar.


9. Kadınlar erkeklerin arkadaşlarıyla paylaştıkları itiraflarından daha fazlasını kız arkadaşlarına anlatırlar. Esas olan paylaşılanların aile arasında kalmasıdır tabi..


10. Eşlerinin yaptığı ıvır zıvır işlerin farkındadırlar ancak bunu çoğu zaman görmezden gelirler. Teşekkür ettiklerinde eşlerinin işleri yapmayacağını veya kendilerini suçlayıcı şekilde söylenmeye başlayacağını düşünürler. En iyi seçenek ise, evde iş bölümü yapmak ve herkesin sorumluluğunu üstlenmesidir..


11. Kadınlar erkeklere tüm kalbiyle aşıktırlar ama bir daha ilk başlardaki gibi kalplerinin cızırdayacağını veya çarpmayacağı hüzünlü gerçeğinin de farkındadırlar. Çoğu kadın "aşk"a aşıktır çünkü. Eşlerine ilk günkü gibi aşık olmadıklarını asla söyleyemezler.   


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !