Kayak yapmaya karar verenler için tavsiyeler!

Kayak yapmaya karar verenler için tavsiyeler!

İlk kez kayak yapmaya karar verenler ilk olarak kayak giysilerine ihtiyaç duyar. Kayak sadece doğada olmak değil aynı zamanda tüm kasları zorlayan bir spor çeşididir. Bu nedenle sahip olacağınız tüm kayak kıyafetlerinin nefes alabilir olması ve aynı zamanda kışın soğuğuna karşı koruması oldukça önemlidir. Yüksek dağlarda sıcaklık eksilerde olacağı için seçilen kıyafetlerin de kötü hava şartlarına uyumlu olması gerekir.

Berfuğ Kıran kayak kıyafetleri kategorisinden ihtiyacınız olan tüm ürünlere hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Kadın kayak ekipmanları içinde olmazsa olmazlar kayak giysileridir. Sportif tek parçalı kayak kıyafeti kadınlar için hareket özgürlüğü ve kolay kullanım avantajı sağlar. Birbirinden farklı ölçü ve renklerde tasarlanan kayak kıyafeti modelleri, spor esnasında da şık ve zarif olabileceğinizi göstermenizi sağlar. İki parça kayak kıyafetleri ile konforlu bir kullanım elde edebilirsiniz. Şapka gibi kayak aksesuarlarını da kayak yapmaya karar verdiğinizde ihmal etmemelisiniz.

Kayak Pantolonu; Kayak sırasında eldivenlerinizden çoraplarınıza kadar kayak için özel tasarlanmış ürünleri tercih etmeniz gerekiyor. Bu giysiler içinde en önemlilerinden biri de kadın kayak pantolonudur. Kayak pantolonlarının kumaşları su geçirmez özelliğe sahiptir. Aynı zamanda da termal özelliği ile kişinin sıcaklık dengesini kontrol altında tutar. Spor yaparken de şık kayak kıyafetleri ile tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Tercih edeceğiniz kayak pantolonlarının şık olması kadar yün içermesi de gerekir.

Kayak pantolonlarının su geçirmez özelliği kadar paça kesimleri de önemlidir. Geniş paçalı pantolonlar sayesinde daha konforlu bir kayak deneyimi yaşayabilirsiniz. Kumaş seçimlerinde de konforunuzu düşünen Berfuğ Kıran, yumuşak kumaşlardan tasarlanan kayak pantolonları ile eşsiz bir konfor elde etmenizi sağlıyor. Kayak sırasında düşme gibi durumlar sık yaşandığı için özellikle pantolonlarınızın rahat olması çok önemlidir. Konforlu kayak kıyafetleri ile kayak sporunu daha çok sevebilirsiniz.

Kayak yapmaya karar verenler için tavsiyeler!

Kayak tulumu; Kayak, su tutmayan, ısıyı dengeli muhafaza edebilen özel kıyafetler gerektirir. Kayak tulumlarının hareket kolaylığı sağlaması da beklenen özelliklerin başında gelir. Her detayı titizlikle düşünerek hazırlanan Berfuğ Kıran’ın kadın kayak tulumu koleksiyonu, hem konforlu hem de şık parçalardan oluşuyor. Tek parçadan oluşan kayak tulumları tek renk ve yanları beyaz kalın şeritli modellere sahiptir. Tüm vücudunuzu saran kayak tulumlarında kemer detayına da yer veriliyor. 

Dar paçalı ve İspanyol paçalı modellere sahip olan tulumlar softshell ve deri kumaşlardan üretiliyor. Nefes alabilen ve esnek yapısı sayesinde softshell kumaşlar, rahat hareket etme imkânı sunuyor. Berfuğ Kıran’ın özel kumaşlardan hazırladığı şık kayak kıyafetleri içinde kayak tulumları oldukça fazla ilgi görüyor. Kayak tulumlarında kırmızı, siyah ve beyaz renkler ön planda. Deri kayak tulumlarda da ise siyah dar paça ve İspanyol paça modeller dikkat çekiyor.

Kayak montu; Kayak sporu yapmaya karar verdikten sonra kayak kıyafetleri nerden alınır sorusuna yanıt arayabilirsiniz. Kendinizi içinde rahat hissedeceğiniz ve üzerinizde taşımaktan keyif alacağınız kayak pantolonlarına, tulumlarına, montlarına Berfuğ Kıran’dan ulaşabilirsiniz. Eğlenceli spor aktivitelerinin başında gelen kayak sporunda montlar önemli bir yere sahiptir. Dış giyim parçalarının her biri soğuk hava şartlarına dayanıklı olmalıdır.

Kişisel giyim zevkinize uyan, kaliteli materyalleri, özel tasarımlarla üretilen montlar ile siz de şık bir kayak giyimine sahip olabilirsiniz. Her yaşa ve vücut ölçülerine göre tasarlanan şık montlar içinden tarzınıza en uygun olan renkleri seçerek karlar içinde en fark edilen siz olabilirsiniz. Berfuğ Kıran koleksiyonunda yer alan renkli, fosforlu kısa kayak mont modelleri ile göz kamaştıracaksınız!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !