İstanbul Kına Gecesi Mekanları

İstanbul Kına Gecesi Mekanları

İstanbul kına gecesi mekanları araştırılıyorsa evlilik yakındır demektir. Evlilik planlama süreci çok keyifli ve güzel bir süreç. Bu dönemde balayı planlamadan, düğün pastası seçimine çok sayıda güzel seçimler sizi bekliyor. Gelin adayları için evlilik sürecindeki ilk adımlardan biri de kına gecesidir. Bu nedenle “Kına gecesi organizasyonu nerede yapılır?”, “Kına salonu fiyatları ne kadar?”, “Otelde kına gecesi organizasyonu düzenleyebilir miyim?” ve “Hamamda kına eğlencesi için İstanbul’un en popüler mekanları nerelerdir?” gibi birçok sorunun yanıtı araştırılıyor. Tüm bu sorular ve daha fazlasının yanıtları yazımızda!

İstanbul kına gecesi mekanları, organizasyonlar için gelin adaylarına birçok kutlama ve fiyat seçeneği sunuyor. Kına ve diğer organizasyonlar için merak ettiğiniz tüm bilgilere DüğünYardımıcısı sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bu sayede kına gecesi organizasyonunuz için merak ettiğiniz her şeye birkaç tık ile ulaşabilir, site üzerinden mekanları inceleyebilir, “Teklif Al” butonu ile organizasyon fiyatları ve detayları hakkında bilgiler alabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Kına Gecesi Mekanları

Kına gecesi düğün öncesi en keyifli aktivitelerden. Şarkılar, bol eğlence, çokça dans ve biraz gözyaşı derken gelin adaylarının her dönem vazgeçilmezleri arasında yer almayı başarıyor. İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan kına gecesi mekanları, gelin adaylarına otel, tekne veya kına salonu gibi birçok seçenek sunuyor. Bu seçenekler arasından size en uygun hizmeti ve fiyatı sunan mekan ile kına gecenizi gerçekleştirebilirsiniz. Avrupa Yakası’nda mekanlar; Sarıyer, Bakırköy, Beylikdüzü ve Bayrampaşa gibi semtlerde yer alıyor. Kına gecenizi otelde ya da diğer kına salonu mekanları aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca oteller, hamamda kına eğlencesi için de uygun şartları barındırıyor.

Kına hazırlıklarınızda mekanlar ile ilgili bilgi almak için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilir ve birçok mekan arasından kolaylıkla seçim yapmak için ücretsiz danışmanlık servisinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede hayalinizdeki kına gecesi için mekanları inceleyerek, o gece sizi en iyi yansıtacak salonu tercih edebilirsiniz. Ayrıca sitede yer alan hamamda kına eğlenceleri seçeneklerine de göz atıp, farklı bir kına eğlencesi düzenlemeniz de mümkün!

Akgün Hotel

Otel kına salonu konsepti oldukça konforlu ve şık, tüm ihtiyaçlarınıza yanıt veren bu konseptin sunduğu rahatlıklar başınızı döndürecek! İstanbul kına gecesi organizasyonu için tercih edilen mekanlar arasında üst sıralarda yer alan Akgün Hotel’de, unutamayacağınız ve doyasıya eğlenceli bir gece düzenleyebilirsiniz.

500’er kişilik kapalı kına salonu ve havuz başı davet alanları bulunan otelde, yemekli organizasyon fiyatları; hafta içi kişi başı 100 TL’den, hafta sonu ise 150 TL’den başlıyor. Hafta içi 80 TL’den, hafta sonu ise 100 TL’den başlayan kokteyl fiyatları bulunan otel ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve en güncel fiyatları öğrenmek için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Gölpark Davet

Avcılar semtinde hizmet veren Gölpark Davet’i 1500 kişilik kapasitesi ile kalabalık ve bol eğlenceli kına gecesi organizasyonunuz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Mekanın açık, kapalı ve kır bahçesi davet alanlarının yanı sıra 75 araçlık otoparkı bulunuyor. İstanbul kına gecesi mekaları arasında yer alan Gölpark Davet’te hafta içi kişi başı 50 TL’den, hafta sonu ise 80 TL’den başlayan fiyatlar ile kına gecesi organizasyonu düzenleyebilirsiniz.

Gölpark Davet ile ilgili merak ettiğiniz diğer konular için Düğünyardımcısı.com’un ücretsiz danışmanlık servisinden faydanalabilir, ayrıca siteye özel indirim ve kampanyalar ile kına eğlencenizi en uygun maliyetlerle düzenleyebilir ve eğlencenin tadını bolca çıkarabilirsiniz!

Çamlık Garden

İstanbul kına gecesi mekanları arasında şıklığı, zarifliği ve eşsiz manzarası ile sıklıkla tercih edilen Çamlık Garden, yemekli veya kokteyl seçenekleri ile hizmet veriyor. 500 kişilik açık ve 250 kişilik kapalı davet alanı bulunan mekanda, boğaz manzarası eşliğinde kına gecesi organize edebilirsiniz.

Yemekli veya kokteyl seçenekleri bulunan Çamlık Garden’ın başlangıç fiyatları ise hafta içi kişi başı 100 TL, hafta sonu 150 TL olarak göze çarpıyor. Kına gecesi organizasyonu için Sarıyer semtimde bulunan Çamlık Garden’ı tercih etmek isterseniz, organizyonunuz için daha detaylı bilgi alabileceğiniz DüğünYardımcısı.com’un ücretsiz danışmanlık servisini kullanarak organizyon detaylarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca site çok sayıda seçeneği ayrıntılarıyla sunuyor, bu sayede hiç yorulmadan çok sayıda mekan hakkında ayrıntılı bilgiler edinebilir ve kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Kına Gecesi Mekanları

Kına gecesi dendiğinde akla ilk olarak biraz hüzün gelse de bol eğlence, kahkaha ve dans günün vazgeçilmezlerinden. Tüm bunları en iyi şekilde yaşatmak isteyen mekanlar, sundukları hizmetleri daima geliştirmeye devam ediyor. İstanbul Anadolu Yakası bölgesinde bulunan kına gecesi mekanları; Kartal, Maltepe ve Kadıköy gibi semtlerde yer alıyor. Otel tercih edebileceğiniz gibi teknede veya hamamda kutlama seçeneklerini de değerlendirebilir, dilediğiniz gibi bir organizasyon gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul kına gecesi mekanları arasında bulunan Radisson Inn İstanbul, Silence Hotel ve daha birçok mekan ile ilgili detaylı bilgiler sunan DüğünYardımcısı.com’u ziyaret ederek, uygun fiyatlı seçenekler arasından dilediğiniz salonu inceleyebilirsiniz. Ayrıca site, teknede veya hamamda organize etmek istediğiniz kına eğlenceleriniz için de birçok seçenek sunuyor. Tüm bu seçenekler için sitenin ücretsiz danışmanlık servisini kullanabilir, mekanların; yerleri, fiyatları ve kapasiteleri gibi birçok konu hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilir ve size uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

İstanbul Marriott Hotel Asia

İstanbul kına gecesi mekanları arasında Marriott Hotel Asia ile yapılacak kına organizasyonunuz için unutulmaz ve çok eğlenceli bir gece gerçekleştirebilirsiniz. Ataşehir’de bulunan Marriott Hotel Asia’nın yemekli organizasyon fiyatları hafta için kişi başı 150’den, hafta sonu ise 200 TL’den başlayan fiyatlarla dikkat çekiyor. İstanbul kına gecesi mekanları arasında bulunan otelin kokteyl fiyatlarının ise hafta içi 100 TL’den, hafta sonu ise 150 TL’den başladığı göze çarpıyor.

Bu mutlu gününüzün öncesinde çok sayıdaki mekan seçeneği arasından kafanızın karışması çok normal. DüğünYardımcısı.com size tam da bu konuda oldukça yardımcı oluyor. Mekanlar hakkında sunduğu detaylı bilgiler ile gelin adaylarının aklında soru işareti bırakmayan site, çiftler tarafından sevilerek kullanılıyor. Siz de site aracılığıyla bilgi edinebilirsiniz.

Miracle İstanbul Asia Hotel & SPA

Pendik’te bulunan Miracle İstanbul Asia Hotel & SPA, kına gecesi organizasyonu düzenleyebileceğiniz mekanlar arasında üst sıralarda yer alıyor. Hem kalabalık hem de küçük organizasyonlara ev sahipliği yapan otel, 1000 kişilik açık ve 500 kişilik kapalı davet alanı ile hizmet veriyor. Bunun yanı sıra otel, 250 kişilik konaklama ve 100 araçlık otopark hizmeti de sunuyor.

İstanbul kına gecesi mekanları arasında bulunan Miracle İstanbul Asia Hotel & SPA’nın yemekli organizyon fiyatları kişi başı 100 TL’den, kokteyl fiyatları ise kişi başı 80 TL’den başlıyor. Otelde düzenlemek istediğiniz kına gecesi organizasyonu için DüğünYardımcısı.com’da yer alan ücretsiz “Teklif Al” butonu ile detaylı bilgi alabilir, bütçenizi oluşturabilirsiniz.

Silence İstanbul Hotel

Kına gecesinde tüm sevdiklerimiz yanımızda olsun isteriz bu yüzden bazen kalabalık organizasyon alanlarına ihtiyacımız vardır. Silence İstanbul Hotel, kalabalık kına gecesi organizasyonları için ideal bir seçenek olarak göze çarpıyor. Ataşehir’de bulunan otel, 2000 kişilik kapalı davet alanının yanı sıra 150 araçlık otoparkı ile hizmet veriyor.

Mekanın yemekli ve kokteyl başlangıç fiyatları; hafta içi kişi başı 150 TL’den, hafta sonu ise 200 TL’den başlayan fiyatlar ile dikkat çekiyor. Silence İstanbul Hotel’in organizasyon fiyatları ve hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi almak için DüğünYardımcısı.com’un ücretsiz danışmanlık servisini kullanabilirsiniz. Düğüne dair tüm süreçlerde en büyük yardımcınız olan bu site aracılığıyla merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

İstanbul Kına Gecesi Mekanları
İstanbul Kına Gecesi Organizasyonu Firmaları

İstanbul kına gecesi organizasyonu firmaları; konsept tasarımı, hamamda kına, masa süsleme, kına kıyafetleri kiralama ve dans ekibi gibi birçok konuda hizmet veriyor. Kına gecesi mekanları arasından seçim yaptıktan sonra organizasyon firmaları arasından bir seçimde bulunarak konseptini oluşturabilirsiniz!

DüğünYardımcısı.com, evliliğe dair tüm detaylarda olduğu gibi kına organizasyon firmaları hakkında da oldukça detaylı bilgiler sunuyor. Firmaların sundukları hizmetler, fiyatları ve daha fazlası için sitenin danıışmanlık servisini ücretsiz arayabilirsiniz.

Nis Organizasyon

Rengarenk şovlar, hamamda kına, nedime ekibi gösterileri ve özel dansları derken kına geceleri giderek daha eğlenceli bir hal alıyor. Organizasyon firmaları da bu konuda daha iyi hizmet sunabilmek için rekabet halinde. Nis Organizasyon ve daha fazlasına DüğünYardımcısı.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu sayede çok sayıda seçenek arasından kararsız kaldıysanız firmaların sundukları hizmetleri detaylı inceleyebilir ve kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz.

Üsküdar’da yer alan Nis Organizasyon, İstanbul ilinde düzenlediği kına gecesi organizasyonları ile öne çıkıyor. Firmanın hizmetleri arasında bulunan kına tahtı, set, kişiye özel konsept tasarımı ve tahtı kiralama gibi seçenekler ile harika bir organizasyon hazırlayabilirsiniz. Nis Organizasyon’un başlangıç paketinin fiyatı 1.000 TL iken her şey dahil paketinin fiyatı 1.500 TL olarak göze çarpıyor.

Güncel Organizasyon

İstanbul ilinde düzenlenen kına gecesi organizasyonları için sıklıkla tercih edilen Güncel Organizasyon ile tarzınıza en uygun konsepti tasarlayabilirsiniz. Fatih’te bulunan firmanın, konsept tasarımının yanı sıra kına tagı, kına tepsisi, catering, fotoğraf ve video çekimi gibi hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Güncel Organizasyon’un 1.000 TL’den başlayan paket fiyatları oldukça dikkat çekici.

Evliliğe giden yol, oldukça keyifli olmasının yanı sıra bir o kadar da stresli bir süreç. DüğünYardımcısı.com bu konudaki en büyük yardımcınız. Evliliğe dair ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabileceğiniz bu site aracılığıyla özel kampanya ve indirimlerden de faydalanabilirsiniz. Bu sayede az stres ve bol keyifle düğününüzü planlarken bütçeniz için en doğru seçimleri yapabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !