Artık Cildiniz Yaşlanmayacak!

Artık Cildiniz Yaşlanmayacak!

Yaşlanmaya Dur Diyen Formül MesoNutrilifit Somon DNA Plus/ Gençlik Aşısı 


Artık Cildiniz Yaşlanmayacak!


MesoNutrilifit Somon DNA Plus/ Gençlik Aşısı yaşlanma karşıtı uygulamalar arasında en çok tercih edilenler arasındadır. Somon DNA’nın cildi yenileme ve besleme özellikleri bilinirken MesoNutrilifit’in zengin içeriği ile bu özellikler güçlendirilmiş ve etki mekanizmaları geliştirilmiştir. MesoNutrilifit Somon DNA Plus en güçlü gençlik aşısı olup, cildi derinlemesine besler, nemlendirir ve yeniler. Mesolift (Kaldırma ), Mesofill ( Dolgunluk ) ve Mesoglow (Işıldama) olarak üç etki mekanizması vardır. Bu mekanizmalar sayesinde cildin yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırır ve yenilerinin oluşmasını önler. İçeriğinde somon DNA’nın yanı sıra hyaluronik asit, multivitamin, multimineral, peptit kompleks ve DMAE bulunduran MesoNutrilifit, cildi güçlü bir rejeneratif etki ile yeniler; ciltte zamanla oluşan kırışıklık, sarkma ve cilt tonu eşitsizliklerini giderir. Ayrıca menopoz, hormonal bozukluklar, sigara, alkol, uyuşturucu, düzensiz ilaç kullanımı gibi durumlar ardından oluşan sarı ve mat ciltlerin, eski görünümüne ve canlılığına kavuşmasını sağlar. Skar ve akne izlerini giderir; cilt renginde bütünlük oluşturur. MesoNutrilifit Somon DNA Plus/ Gençlik Aşısı’nı dilerseniz https://mesonutrilift.com/ adresinden de inceleyebilirsiniz.

Nutrilift mezoterapi yöntemi ile uygulanmanın yanı sıra Scarlet, altın iğne, dermapen, dermaroller gibi mikroiğne yöntemleri ile de uygulanabilir. Mikroiğneleme desteği ile; MesoNutrilifit gençlik serumunun cildin alt katmanına ulaşması sağlanır. Böylece zengin içerikten cilt tam verimle yararlanır. Mikroiğneler sayesinde ciltte mikro kanallar açılır ve Nutrilift gençlik serumu cilde nüfuz eder. Mikro iğne yöntemi akıllarda acı sorusunu oluşturabilir ancak uygulamadan yirmi dakika öncesinde işlem yapılacak bölgeye uygulanan anestezik krem sayesinde bölge uyuşturulur ve acı hissi minimum seviyeye çekilir. Sosyal hayattan alı koymayacak oranda ödem ve hassasiyet oluşabilir; bu etkiler de 48 saat içerisinde kaybolur. Kişiler uygulama sonrası günlük hayatlarına rahatlıkla devam edebilirler. Bu konuyla ilgili aklınızda oluşabilecek başka soruların cevaplarına https://mesonutrilift.com/soru-cevap/ adresinden ulaşabilirsiniz. 

Popülerliğiyle birlikte MesoNutrilifit uygulayan klinik sayısı her geçen gün artmaktadır. https://mesonutrilift.com/klinikler/ adresinden size en yakın kliniği bulabilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !