Abiye Elbise Fiyatları

Abiye Elbise Fiyatları

Abiye elbiseler, düğün ve davetler için en gerekli ama bütçe bakımından da en pahalı elbise gruplarındandır. Hele ki düğün sezonu açıldığında, peş peşe gelen organizasyonların her biri için ayrı bir kıyafet seçmek zorunda hissediyorsak kendimizi bu durum bizi biraz daha zorlayabilir. Her sezon başlangıcında en çok merak edilen konu abiye elbiselerin fiyatları ve kampanya olanakları olmaktadır. Biz de sizler için abiye elbiselerin fiyatlarının nelere göre değiştiğinden bahsedeceğiz.


Kumaş Seçimi Önemli

Bir abiye elbisenin fiyatı belirlenirken ilk olarak daha yapım aşamasında ücretlendirilmesi kumaş seçiminden başlar. Bazı kumaşlar yüksek kalitedendir, haliyle bu kumaş ile dikilecek elbise ne kadar sade ve işlemesiz olursa olsun pahalı olacaktır. Ancak biraz daha normal seviyelerde yer alan kumaş türlerinde fiyatlar da daha uygun aralıklarda şekillenecektir.


Model Ve Tasarım

Abiye elbise modelleri fiyatları en çok etkileyen faktörlerden biridir. Tasarım konusunda farklı model konusunda da iddialı bir elbisenin fiyatı illa ki diğerlerine göre pahalı olacaktır ama daha sade daha alışıldık modeller ise uygun fiyatlar ile karşımıza çıkmaktadır genelde. Eğer amacınız farklı olmak ve sıradanlıktan kurtulmaksa o zaman mecburen yüksek fiyat aralıklarında bir elbise tercih etmek durumundasınız.

Ayrıca çoğu zaman kabarık ve uzun abiye modellerinin kısa ve dar kesim abiyelere göre daha pahalı olduğunu söyleyebiliriz.


İşlemeler ve Abiye Elbise Detayları

Abiye elbisenin fiyatını en çok etkileyen faktörlerden biri de işçiliktir. Her ne kadar çoğu fabrikasyon ürün, makineler yardımıyla dikilse de el işçiliği özel tasarım abiye fiyatları çok yüksek fiyatlara çıkabiliyor. Bunlara bir de işlemeler, taş detayları ya da ekstradan yapılan işlemler eklendiğinde fiyatlar gerçekten de çok uç rakamlara yükselebiliyor. Ama daha sade daha az işlemeye sahip modeller ise biraz daha uygun fiyatlar ile vitrinlerde yerlerini alabiliyor. Bu ürünlerin fiyatları yine de mağazadan mağazaya ya da markadan markaya göre ciddi miktarlarda değişiklik gösterebiliyorlar. Tabi aynı şekilde çoğu modelin kalitesi de firmadan firmaya farklılık gösterebiliyor. O yüzden bütçenize en uygun abiyeyi almak için bunları göz önünde bulundurabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !