Kadın Doğum Hasta Takip Programı

Kadın Doğum Hasta Takip Programı

Hekimz kadın doğum hasta takip programı, tüm sağlık kuruluşlarına entegre edilebilen ve kullanımı son derece basit olan bir programdır. 

Hekimz kadın doğum hasta takip programı sayesinde tüm randevuları görüntüleyebilir, randevulara notlar ekleyebilir ve randevu günü gelmiş olan hastalara otomatik olarak SMS, mail ve arama yaparak randevu hatırlatması yapabilirsiniz. Hekimz hasta takip programı kurum verimini artırmanızı sağlayan raporlar oluşturur. Raporları görmesi için birden fazla kullanıcıya izin verebilir kullanıcılarınıza yetkiler tanımlayabilirsiniz. Verileri canlı takip olarak raporlama imkânınız da bulunmaktadır. Hekimz kadın doğum hasta takip programının bir başka özelliği, stok yönetimidir. Stok yönetimi sayesinde tek bir tıkla elinizdeki stokları kontrol edebilir, stok kontrolünü sağlamak amacıyla belirli bir sınır belirleyebilir ve böylece de stoklarınızın o seviyeye ulaşması halinde siz unutsanız bile program otomatik olarak sizi uyarır. Bununla birlikte stoklarınız kontrolünüz altında olur. Programda bulunan özelliklerden bir tanesi de randevu alan hasta sayısıdır. Randevu takip sistemi sayesinde, kaç hastanın randevu aldığı, geçmiş tarihlerde kaç hastanın tedavi edildiği ve hastaların durumları hakkında tüm bilgileri görmek mümkündür. Son olarak personel yönetimi anlamında hangi personelinizin ne kadar çalıştığını, hangi günlerde görevinin başında olacağını ve görev yerinin neresi olduğunu tek sayfada görebilir, isterseniz mümkün olan seçenekler dahilinde değişikler yapabilirsiniz. 

Hasta Takip Programı

Hekimz kadın doğum hasta takip programı, hasta takibinin son derece basit bir şekilde takip edilmesi amacıyla oluşturulmuştur. Programımız kapsamında yer alan hasta takibi ve tedavi kaydı gibi ayrıntılara göz atarak hastalarınızın durumunu gözden geçirebilir ve daha kolay bir şekilde hizmet verebilirsiniz. Hastalarınızın ödeme işlemlerini tek bir sayfada bularak finansal yönteminizi tam olarak kontrol altında tutabilirsiniz. Kullanıcı odaklı bir alt yapıya sahip olan Hekimz kadın doğum hasta takip programı, sizlerin yerine tüm her şeyi tek bir programda saklar ve ihtiyacınız olduğunda sizlere bunları gösterir. Daha detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Hekimz için tıklayınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !