Yaşlanmayı Yüz Gerdirme ile Durdurun

Yaşlanmayı Yüz Gerdirme ile Durdurun

Kişi yaşlandıkça sarkmalar ortaya çıkar, bu kişi kendini daha kötü hissetmesine neden olur. Bu sarkmanın en belirgin nedeni yaşlılık, ciltteki kolajen ve elastik gibi yararlı maddelerin kaybolması sonucu ortaya çıkar. Fazla mimik kullanmakta zaman içinde sarkmalara neden olur. Cilt bakımı kategorisine giren yüz gerdirme işlemi tamamen ameliyatsızdır, ağrısız ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilir.

Fransız Askısı ile Yüz Gerdirme

Fransa’da geliştirilmiş olan yöntemde ameliyatsız bir şekilde kişinin sarkan yerleri gerdirilir. İçi polyester, dışı silikon olan bir madde yardımıyla gerçekleştirilir. Yaşlanma sürecini ciddi anlamda geciktirir, cildin daha genç görünmesini sağlar. Üstelik yaşlılık belirtisi olmasına gerek kalmadan da yapılabilir. Kişinin daha belirgin yüz hatlarına sahip olmasını sağlar.

Kalıcılığı ise bu kadar tercih edilmesinde etkendir, 5-10 yıl arasında yüzde kalır. Yoğun mimik kullanımına dikkat edilmelidir. Ayrıca ortaya çıkan sonuç tamamen doğal olacaktır. İşlem esnasında ip kullanılmadığı için kişiye yapay bir estetikli görünümü vermeyecektir. Dr. Dilara Turgut Elazığ’da bulunan hastanesinde bu işi profesyonel bir şekilde yapmaktadır. Web sitesine de göz atabilirsiniz.

Fransız Askısı Nerelere Uygulanabilir?

Fransız askısı yüzde;

      Yanak

      Yüzün oval kısımları

      Çene altı

      Elmacık kemikleri

      Kaş

      Boyun

Bölgelerine uygulanır. Vücutta;

      Göğüs

      Kalça

      Kol

      Bacak

Bölgeleri için uygundur.

 

PDO iplerle Yüz Gerdirme

Cildin elastik yapısını geri kazanması için uygulanan bir işlemdir. Cilt bakımı Elazığ için oldukça sık tercih edilmektedir. Yüz ovalinin bozulmasını engeller, bu işlemde ipler sanılanın aksine tek yönlü değil örümcek ağı şeklinde yerleştirilir. Bu yüzden en güvenilir ve sağlıklı yöntemlerden biridir. Kalıcılığı ise diğerine nazaran daha azdır, 2 yıl sürmektedir. Cilde yerleştirilen ipler 6-8 ay içinde tamamen erir ve ciltte kolajen açığa çıkar. Buda cildin sarkmasını engeller. İpler 2. ayda erimeye başlayacaktır. Kullanılan iplerde oldukça önemlidir, ciltte eriyebilen yapısının olması gerekir.

Bu nedenle en çok polilaktik asit ve polidioksan içeren ipler kullanılır. İpler eridikçe kişinin cilt dokusuyla uyum sağlayacaktır. Etkisini oldukça hızlı bir şekilde gösterir, işlem sonrası ödem ve şişlik oluşmayacaktır yani günlük hayatı etkilemez. Ayrıca uygulama esnasında anestezi uygulanır, acı veya ağrı olmayacaktır. 40 dakika gibi kısa bir sürede gergin bir yüze sahip olabilirsiniz.

Fraksiyonel Lazer ile Yüz Gerdirme

İşlem ciltte sarkma meydana gelmiş yerlere belirli açılarla ışın yansıtılması ile gerçekleştirilir. Işınlar kolajen ve elastin maddelerinin üretimini tetikler, böylece cildin daha gergin görünmesini sağlar.

Baby Face Lazer ile Yüz Gerdirme

Baby face yani bebek yüz adından da anlaşılacağı üzere, işlemde cilt için gerekli olan sağlıklı maddeler cilde enjekte edilir. Aslında bu maddeler cildin kendisinde bulunmaktadır, yani cilt kendi yapı maddeleri ile daha gergin bir görünüme kavuşur. Ameliyatsız yüz gerdirme Elazığ işte bu yüzden oldukça popülerdir, tamamen sağlıklı ve güvenilir.

Fiyatlar Nasıldır?

Böylesine önemli bir işlemi bilinmedik ve tecrübesiz bir yerde yaptırmak elbette doğru olmayacaktır. Çünkü bu uygulama ameliyat olmadan yapılsa da bir çeşit estetik bakımıdır. Dr. Dilara Turgut tecrübe ve uzmanlığı ile fiyatlandırmayı işlem çeşitliliğine göre yapmaktadır. Fransız askısı ve PDO ipler ayrı ayrı fiyatlandırılır. Çünkü her ikisinde kullanılan maddeler ve işlemin yapımı farklıdır.

Herkesin cilt tipine farklıdır, sarkma yoğunluğu da fiyatı etkiler. Bu nedenle web sitesinden iletişim numarasına bakabilir ve iletişime geçip bilgi alabilirsiniz. Bu sayede kendiniz için en uygun olan ameliyatsız yüz gerdirme operasyonunu da seçmiş olursunuz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !