Tesettür Giyimde Şal Ve Tesettür Modelleri


Online platformların tesettür giyim alanlarında satışa çıkarılan şal ve eşarp modelleri çoklu seçeneklere ev sahipliği yapıyor. Beğenilen tüm şal ve eşarp modellerinde yüzde yirmiye varan indirimler de yapılıyor. Türkiye'nin her şehrine kargo gönderimi mevcuttur. Kombinlerini eşarp modelleri ile tamamlamak isteyenlere özel onlarca farklı seçenek kategorilerde yeni sahiplerini bekliyor.

En Trend Eşarp Modelleri

Kendine has desenlere ev sahipliği yapan eşarplarda öne çıkan renkler mürdüm, pudra ve hakidir. Aynı zamanda iki farklı rengi bünyesinde barındıran eşarplar da yılın çok satan modelleri arasında bulunuyor. Örneğin siyah ile gold rengini bir arada sunan, son derece başarılı ve estetik tasarımlar mevcuttur.

Diğer renk seçenekleri arasında ekru, mint yeşili ve süt mavisi gibi alternatif renkler de bulunuyor. Sökme pamuk kumaşından imal edilen modelleri de en uygun fiyatlarla anında sipariş edilebilir. Mevsimlik olarak takılabilecek eşarplarda ise çiçek desenleri oldukça popüler bir rağbet oranıyla tercih ediliyor. Bu ürünlerin garanti süreleri ise kumaş kalitelerine göre 1 ya da 2 yıl olarak değişkenlik göstermektedir.

Farklı Modelleriyle Şal Seçenekleri

Kombinlerini şık ve minimal bir şekilde tamamlamak isteyenlere özel şal modelleri ayrı bir kategoride alıcıların beğenisine sunuluyor. Yirmiden fazla renk seçeneğiyle herkesin beğenisine uygun alternatifler mevcuttur. Kırçıllı olan modelleri artık bir klasik olarak kabul edilirken şapkalı şap modelleri de yeni olmasına rağmen çok satanlar listesinde bulunuyor. Boyun kısmını tamamen kapatan şapkalı şal ürünleri bordo, mürdüm ve yeşil gibi canlı renklere de ev sahipliği yapıyor.

Bir başka seçenek ise çiçek desenleri ile zenginleştirilmiş olan modellerdir. Özellikle genç neslin tercih ettiği bu ürünlerde zambak, gül, menekşe ve papatya gibi farklı çiçekleri en canlı renklerde bulmak mümkün. Kumaş seçenekleri ise pamuk ve ipek olmak üzere ikiye ayrılıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !