İngilizce Kurslarında İlköğretim Eğitimi

Kurumumuzun Bakırköy şubesinde, 7 ile 14 yaş aralığında bulunan çocuklar adına gelişim ve yaş vaziyetlerine göre uygun olarak kurslar vermekteyiz. Kursiyer öğrencilerimiz eğitime başlamadan, ilk önce yazılı ve sözlü şekilde Seviye Tespit Sınavı'na müdahil edilmektedir. Bakırköy ingilizce kursları verilirken yaş ve İngilizce derecelerine göre gruplara ayrılıp, çocukların dili sevip anlayarak ayrıca uygulamalı öğrenmelerine yardımcı olmaktadır.


İngilizce Kurslarımızda Ayrıcalık


İngilizce kursu eğitimini veren ekibimiz; formasyon sahibi, sahasında tecrübeli öğretmenlerden oluşuyor. Sahasında tecrübeli ve profesyonel eğitmenlerimizle, zengin içerikli olan materyallerle uygulama ve iletişim ağırlıklı olan İngilizce kursu eğitimi, çocukların sosyal becerilerini ve dil gelişimini aynı an içerisinde destekleyecek kalitede olmakta.

Kişi isterse en çok 12 kişilik olan sınıflarda, isterse kişi adına oluşturulacak hususi kapalı gruplarda eğitimlere katılabilmektedir. İlköğretim İngilizce eğitimi veren kurumumuz içerisinde okul müfredatıyla uyum gösteren ders planı uygulanıyor. Bu vaziyette öğrenciler hem okulda bulunan İngilizce dersinde yüksek başarı sağlanıyor hem de öğrenmiş olduğu dili her anlamda ve yerde kullanma yeteneğine sahip oluyor.

Eğitim kuruluşumuzda güvenliğe en fazla özeni gösteriyoruz. Çocuklarınızın güvenliği bizim adımıza en önemli olan konulardan birisidir. Bu nedenle kurumumuzda güvenlik ve iş sağlığı uzmanlarımızın yeterli güvenlik tedbirlerini almış bulunuyorlar.

Öğrencilerimizin kuruluşumuza gidiş ve gelişleri çok titiz bir şekilde takip edilmektedir. Veliler gelmeden önce öğrencilerimiz eğitim kuruluşumuzun eğitim danışmanlarımızla bekletilmektedir. Veliler ile her zaman iletişim içerisinde olduğumuz eğitim sonunda, kolej derecesindeki yabancı dile sahip, bu dil aktif halde kullanılan öğrenciler yetiştirmeye çalışmaktayız.

Program Süresinde Verilen Eğitimler


Uygulamalarımızla dili sevdirip, öğretmek amaçlanıyor. Konuşma odaklı olarak eğitim tarzı izleniyor. Öğrenciler kendi dil derecesine ve yaşına uyumlu olan gruplarda eğitim alıyor. Öğrencilerimizin gelişim durumu, düzenli yapılır olan sınavlar ile kontrol edilirken, eksik noktalar ek dersler ve ödevlerle pekiştiriliyor. Eğitimlerimiz yalnızca öğrencilerle değil aileler ile de devamlı iletişim durumundadır. Aileler sınavlar, dersler ve projelerden devamlı haberdar edilirken bizim danışmanlarımız velilerin sorularını cevaplamak adına her zaman hazırdırlar.

Öğretmenlerimiz


Öğretmenlerimiz, ilköğretim İngilizce kursumuzda görev almaya uyumlu olan kişiler içerisinden tercih ediliyor. İlköğretim derecesini en güzel biçimde anlayarak, yorumlayan eğitimcilerimiz öğrencilere ne biçimde yaklaşım göstereceklerini bilen bireylerdir. Aynı zamanda eğitimcilerimiz çocuk eğitimleri adına en azından üç senelik bir tecrübeye sahip olan ve pedagojik formasyon alan, çocuklar ile kolay bir şekilde iletişim kuran, yazılı ve sözlü sınavların gerçekleştirilmesi konusunda yardımcı olan kişilerdir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !