Sonbahar Mevsimi Burnunuzdan Gelmesin…

Sonbahar mevsimi ile havaların serinlemesi nezle, grip ve alerjik rahatsızlıkların görülme sıklığı da artırdı… 

Bu rahatsızlıkların artmasıyla birlikte kâğıt mendile olan ihtiyacımız da bir o kadar artış gösteriyor. Türkiye’nin en samimi ve yenilikçi markası Maylo, nezle, grip ve alerjik rahatsızlıklara bir de burnumuzu silerken oluşan tahriş acısı eklenmesin diye Puf Mendil ile yumuşacık ve bitmesinden korkmadan kullanabileceğiz yepyeni bir alternatif sunuyor.

Sonbaharın gelmesi bir yandan huzur verirken diğer yandan “ne giysem?”, “yanıma şemsiye alsam mı?”, “klimayı kapatıp, kombiyi mi açsam?” gibi soruları da berberinde getiriyor.

İşte bu kararsız kaldığımız anlar, mevsim değişikliği ile birleşince nezle ve grip gibi rahatsızlıklar da kaçınılmaz oluyor. Üstelik okulda, çalışma ortamlarımızda, toplu taşımada yanımızda hasta birisini gördüğümüzde ister istemez hepimizde bir tedirginlik oluşuyor ve bir şekilde bu dönemlerde ‘şifayı kapıyoruz’.

Bitmek bilmeyen burun akıntısı ise bu sürecin vazgeçilmez parçası… Burnumuzun ‘şıp şıp’ damlamaya başladığında kağıt mendil, kağıt havlu ve hatta tuvalet kağıdına sarılıyoruz. İşte tam da böyle zamanlarda yumuşacık dokusuyla gönülleri fetheden mendilin püf noktası ‘Maylo Puf Mendil!’ imdadımıza yetişiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !