İlk çizgilere böyle müdahale edin

Son yılların trend gençleştirme uygulaması Örümcek Ağı Estetiği, yüzünde ve bedeninde form kaybı yaşayanların dikkatini çekiyor. Tekniğin bulucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur Örümcek Ağı estetiği ile ilgili merak edilen konuları anlattı

"Örümcek Ağı Estetiği bir cilt germe, yenileme tekniğidir ve ayrıca tedavi edici özelliklere sahip etkili bir uygulamadır" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, tekniğin cilt olan her yere uygulanabildiğini, PDO iplerin cilt altına tıpkı örümcek ağı gibi örülmesi suretiyle yapıldığını söyledi ve ekledi: " Özellikle yüzümüz yaşlanmanın ilk belirtilerini anında gösteren bir ayna gibidir.

Genetik faktörler, beslenme, sigara ve alkol kullanımına bağlı olarak, değişen yaşlarda ilk çizgiler belirmeye başlar. Cilt altında kolajen üretiminin eksikliğine bağlı gelişen yaşlanma sürecinin önüne Örümcek Ağı Estetiği ile geçebiliyoruz".

Her yaşa uygulanabilir

"Örümcek Ağı Estetiğinin aslında belirlenmiş bir yaş aralığı yok, önleyici bir tedavi olarak her yaşa kullanılabilir. Çizgiler oluşmadan yapılan uygulamayla, ilk çizgilerin belireceği yaşı, ileri atabilirsiniz. Bu uygulama ifadeyi değiştirmediği için son derece güzel bir avantaj sağlar, herkes değişimi fark eder ama ne olduğunu anlayamaz, cildin kalitesi artar" diyen Cihantimur, genç hastaların rahatlıkla ve güvenle tekniğin avantajlarından faydalanabileceğini açıkladı.

İlk çizgilere müdahale edin

" İlk çizgileriniz çıktı, yüzünüzde hafif bir sarkma ve form kaybı gözlemliyorsunuz diyelim, yine Örümcek Ağı Estetiği yapılabilir. İlk çizgilere mutlaka müdahale edilmesi lazım çünkü zaman içinde derinleşirler ve belirgin hale gelirler. Zaman çok çabuk geçer ve cildinizin ne zaman bu hale geldiğini anlayamazsınız. Daha genç olan hastamızdan farklı olarak, daha fazla ip kullanılır, kısaca cildinizdeki hasara bağlı olarak ip adedi belirlenir" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, özellikle bu tarz problemler yaşayanlar için Örümcek Ağı Estetiğinin, son derece etkili ve üstelik ameliyatsız bir alternatif olduğunu vurguladı.

Derinleşen çizgilere ilave uygulamalar

Op. Dr. Bülent Cihantimur, zamanında müdahale edilmemiş ve gerçek anlamda derin kırışıklıklar, göz kapağında düşüklük, yüzünde ve boynunda sarkmalar yaşayan ciltler içinse, daha fazla ip kullanarak, cildin yenilenmesine fayda sağladıklarını söyledi ve ekledi: " Bu tarz hastalarımıza ilave uygulamalar da yapabiliyoruz. Örümcek Ağı Estetiği ile birlikte göz kapağı estetiği, yağ transferi gibi uygulamalar yapıldığı takdirde, yıpranan yüzler de son derece başarılı sonuçlar alınıyor. Total Yüz Yenileme olarak isimlendirdiğimiz bu uygulama sadece yıpranmış ciltlere değil, yüz kontüründen memnun olmayan hemen her yaştaki hastamıza uygulanabilir."

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !