Evde kırışıklık önleyici uygulama

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, yüz kırışıklıkları için tavsiyelerde bulundu.

"Cildi kendi haline bırakırsanız, ihtiyaçlarını vermemiş ve hızlı bir şekilde yıpranmasına göz yummuş oluyoruz. Bu sebeple size ömür boyu eşlik edecek ve sosyal yaşantınız içerisinde önemli bir yeri olan özellikle yüz bölgesi için evde takviye uygulamalar yapmanızı öneririm" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur yaşlanma karşıtı Örümcek Ağı Kreminin destekleyici bir ürün olduğunun altını çizdi.

Hem nemlendiriyor, hem de koruyor

"Örümcek ağı kremi çoklu etkiye sahip hem yaşlanma karşıtı hem nemlendirici özellikler taşıyan cildi besleyen bir krem. Cildin mutlaka içeriden beslenme ile ve dışarıdan bu tarz ürünlerle desteklenmesi gerekiyor" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, kremin destekleyici yapıyı oluşturabilmesi için düzenli bir şekilde kullanılmasını önerdi ve ekledi: "Sabah ve akşam uygun miktarlarda temiz yüzünüze ve boynunuza masaj eşliğinde yedirerek sürdüğünüz takdirde, etkilerini görmeye başlarsınız".

Evde bunları yapın, cildinizi unutmayın

"Hayat koşuşturmacası içinde en fazla ihmal edilen cildimizin istek ve ihtiyaçlarını göz ardı etmememiz gerekir. Yaş alamaya başladıkça cildinize yaptığınız yatırımların geri dönüşünü ancak bu şekilde alabilirsiniz. Yaşıtlarınıza nazaran parlak, formunda ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak, gerçek anlamda bir ayrıcalıktır. İşte bu yüzden anti aging kremler düzenli bir şekilde kullanılmalıdır" diyen Cihantimur ayrıca şunları söyledi: "Örümcek Ağı Kremini düzenli olarak kullandığınız takdirde, etkisini çok daha çabuk bir şekilde görürsünüz.

Cilt bakımı kompleks bir tedavidir. Kremle birlikte sigara, alkol kullanımını bırakın. Sağlıklı besinler tüketin ve spor yapın. 1 ay içinde çizgilerin silikleştiğini ve cildinizin form kazandığını görmeniz muhtemeldir. Hiçbir şey yapmasanız dahi kremin Anti aging etkisi dışında, nemlendirici, cildi besleyici etkisini mutlaka görürsünüz".

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !