Şık Bazalar

Bazalarda konfor ve dayanıklılık kadar estetik görünüm de önemli. Sürekli gözünüzün önünde duracak bir ev eşyasının zevkinize uygun olmayan bir görüntüsünün olmasını istemezsiniz. Bazaların kaba durduğunu düşünen pek çok insan var. Günümüzde bazı markalar, kalitenin yanında dekoratif çözümler de geliştirerek birbirinden şık görünüme sahip bazalar üretiyor. Bazıları sade olanın, bazıları ise gösterişli olanın şık olduğunu düşünür. Eşya seçerken, kişiliğimize göre hareket ettiğimizin bilincinde olmayabiliriz fakat estetik tercihimiz kişiliğimizi de ortaya koyuyor. Sık kullanılmayan eşyaların yer kaplamasının önüne geçmek için genellikle baza tercih edilir. Yatak odasını düzenleyen en önemli ev eşyası bazadır. Karyolalara göre daha fonksiyonel ve dayanıklı oluşu, bazaların albenisini arttırıyor.

Estetik görünüme önem verenler için, Yatsan’da farklı renk ve modellerde şık bazalar var. Eğer sade görünümün gücüne inanıyorsanız Elite modeli tam size göre. Bu bazanın formunu koruması için metal profil desteği var. Yatağın kaymasını önlemek için de üst kısım astar kumaşla kaplı. Elite baza modeli gibi modeller, son zamanlarda çok tercih ediliyor. Yaylı baza modeli yaylı yatakların da, yaysız yatakların da verimini arttırıyor. Yaylı yapısı ile üzerindeki yatak hava alabiliyor. Amerikan tipi başka bir baza da Gazebo. Bu baza da yaylı bazada olduğu gibi kaymayı önlüyor ve havalandırma özelliği sunuyor. Silhoulette Plus, amortisörlü olduğu için açıp kapatmada kolaylık sağladığı için çok kullanışlı. Eğer sadelik takıntınız yoksa bu bazayı tercih edebilirsiniz.

Tek parça gibi görünen ama aslında iki parçadan oluşan Vary Jupe sandıklı bazanın, etek detayı göze çarpıyor. Etrafı etek biçiminde kaplı olan bazanın görünümü oldukça zarif. Yere daha yakın ve dolgun bir tasarım arıyorsanız Bianca sandıklı baza, aralarından en iyisi. Geniş depolama alanı olduğu için, fazla eşyaya sahip olanlar bu modele yönelmeli. Uyumanın yanında, uzanıp dinlenmek için de özel olarak tasarlanmış Present Mekanizma’nın dekoratif özellikleri çok cazip görünüyor. Beş ayrı parçadan oluşan ve her biri hareket edebilen mekanizmaya sahip olan bu baza, istendiği zaman yatış pozisyonuna getirilebiliyor. Yatsan’daki bu bazalardan sipariş verirken kumaş, deri veya süet kaplamalardan istediğinizi seçebiliyorsunuz. Yüzden fazla renk seçeneği de cabası. İstenen ölçülere göre de üretim yapılabiliyor. Bazada şıklık arayanlar için Yatsan çok doğru bir yer.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !