Evliliğinizdeki Cinsel Problemler Kâbus Olmaktan Çıktı

Ona ilk görüşte âşık oldunuz. Hatta onu gördüğünüz an onun eşiniz olacağını hissetmiştiniz. Ya da hiç aklınızda yoktu ama zaman ilerledikçe aşkınız ve sevginiz arttı. Belki de aileler tanıştırdı sizi ve birbirinize her şeyden önce saygı duyan harika bir çift haline geldikten sonra o büyük kararı verdiniz.
Nasıl başlamış olursa olsun, sonuç olarak siz oldukça sorumluluk isteyen bir yola, seçtiğiniz hayat arkadaşınız ile çıkmaya karar verdiniz. Maalesef her şey başladığı gibi ilerlemiyor. Bazen dış kaynaklı problemler bazen de çiftlerin birbirleri ile olan anlaşmazlıkları evliliklere zarar verebiliyor. Son dönemlerde evlilikleri bitirme noktasına gelen bir şey daha gündemde; cinsel ilişki.

Evliliğin temellerinden birini oluşturan cinsel ilişki kadın ve erkeğin arasındaki bağların güçlenmesine fırsat verirken, çiftlerin birbirleri ile çok daha uyumlu olmalarını sağlar. Evliliğin içindeki herhangi bir cinsel ilişki problemi çoğu zaman önemsiz gibi görünse de üzerinde konuşulmadığı ya da üstü örtüldüğü takdirde zamanla çok daha büyük sorunlar meydana getirebilir. Bardağın taşmasını beklemek kimseye bir şey kazandırmadığı gibi aksine sahip olduğunuz beraberliğinizi büyük bir çıkmaza sokabilir. Evlilikte cinsel ilişkiler hakkında merak ettikleriniz var fakat danışabileceğiz kimse yoksa durum sizin için daha zor olabilir.

Oysa uzman psikologlar yardımı ile hem cinsel hayatınızı hem de evliliğinizi ilk günkü heyecanına taşımanız mümkün. Siz de cinsel ilişkiler hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak istemez misiniz? Son derece derin bir konu olan cinselliği, uzman görüşleri ile makalelerinde buluşturan Elle ile artık sorununuzun kaynağını bulabilir, hangi uzman ile görüşmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. Evliliğinizi açmazlara sokmadan, cinsel ilişkiler hakkında her şeyi eşinizle konuşarak çözebileceğiniz gerçeğini unutmayın. Psikologların sizin için faydalı olacağını ve diğer doktorlardan hiç bir farklılıklarının bulunmadığını lütfen unutmayın. Ayrıca sorununuz olsun ya da olmasın cinsel ilişkiler hakkında merak ettiğiniz her şeyi Elle’ deki makaleler sayesinde rahatlıkla okuyup, fikir sahibi olmanız mümkün. Sorunlarınızı ve evliliğinizi ertelemenin. Elle ile ilişkinize yeni bir pencereden bakın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !