Ameliyatsız yüz germede 'sıcak' haber

Günümüzde insanlar yaşlanmayı kabullenmekte zorlanıyor ve yaş ilerledikçe genç kalmanın yolları aranıyor. Yaşlılığın izlerini sildirmek isteyenlere sıcak ve güzel haber, 'Gençlik Isısı' ile geliyor.

Yıllar içerisinde yüzde ve boyunda görülen gevşeme ve sarkmaların, hem erkekleri hem de kadınları aynalardan uzaklaştırdığını söyleyen, Estetik, Plastik ve Rekostrüktif Cerrah Op. Dr. Metin Kerem; insanların yaşlanmayı kabullenmekte zorlandığına dikkat çekti. Yaşlanma izlerinin ameliyatla silinebildiğini belirterek, ameliyat olmadan da alınabilecek iyi sonuçlar olduğunu söyledi ve bu teknikler olduğu hakkında bilgi verdi.

Yüz Germede Gençlik Isısı Nasıl Uygulanıyor?
Op. Dr. Metin Kerem; "Gevşeyen dokuları ameliyat etme şansımızın olmadığı ya da hastanın tercih etmediği durumlarda modern teknoloji daha çok kullanılıyor. Günümüzde gevşek dokular radyofrekans enerjisi ile sıkılaşıyor. Bu amaçla geliştirilmiş en modern sistem, 'gençlik ısısı' olarak bilinen ısı kontrollü, enjekte edilebilir radyofrekans sistemidir. Bu sistem ile yüzdeki sarkmalardan sorumlu olan cilt altındaki tabakayı, kontrollü bir şekilde ısıtarak sıkılaştırmayı hedefliyoruz. Bunu başarabilmek için cilt altı dokuyu 60-65 derece sıcaklıklara kadar ısıtmak gerekiyor. Bu sıcaklıklar deri için tehlikeli düzeydedir. Dolayısıyla deri altındaki hedef dokumuzun sıcaklığını, 60 derecenin üzerine çıkarırken, derinin sıcaklığını ise 42 derecenin altında tutmak gerekiyor. Aynı anda içerideki sıcaklığı hassas bir probla ölçerken, deri sıcaklığını da dışarıdan hassas bir termal kamerayla ölçüyor, dolayısıyla hata yapma ihtimalimizi sıfıra indiriyor. 'Gençlik ısısı' olarak bilinen bu sistem günümüzde ameliyatsız iyi sonuçlar veren bir yöntem. "

Gençlik Isısı Kaç Seansta Yapılıyor?
Gençlik Isısı işlemi için herhangi bir kesi yapılır mı, kaç seans yapılması gerekir, işlem sonrasında süreç nasıl işler gibi soruların cevaplarını veren Op. Dr. Metin Kerem şöyle konuştu: ' Gençlik Isısı işlemi tek seansta yapılır. İşlem bölgesine 3 adet iğne deliğinden girmek mümkün ve dolayısıyla herhangi bir izin kalması söz konusu değil. İşlem, yüz için 1.5 saat kadar sürer. Öncesinde lokal anestezi yapıldığından ağrı duyulmaz. Uygulamayı takip eden dönemde, yapıldığı bölgede mutlaka bir miktar şişlik-morluk olabilir. Bir hafta süreyle bölgeyi korse kullanarak baskı altında tutmak gerekir. Daha 7. Günden görünür hale gelen sonuçlar 3 ayda tam olarak görülür.'

Gençlik Isısı Nerelere Uygulanır ?
Op. Dr. Metin Kerem gevşeyen tüm dokuların, ısı kontrollü enjektabl radyofrekans için uygun hedefler olabildiğini söyledi. Deri sarkmalarının yaşandığı, boyun ve alt yüz bölgelerinde sıkılıkla kullanıldığını belirterek, bunun dışında kollar, bacak içleri, karın gibi bölgelerde de özellikle ABD'de çok geniş kullanım alanı olduğuna dikkat çekti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !