Esra’nın Portresi ile Gün Gün Hamilelik!

Esra’nın portresi, hayatın pek çok detayını temelinden kara kalemle çizip, renklendiren; sizi siz yapan değerler ve ilgileriniz doğrultusunda çağın gelişmelerini moda trendlerini takip eden ve sizlere derleyip sunan bir platform. Anne adaylarının en çok soru sorduğu araştırma yaptığı , 9 ay 10 günlük kadınlara özgü bu eşsiz yolculuk ve deneyimde hamilelik takvimi konusunu Esranınportresi.com’da bulabilirsiniz.

Hamilelik takvimi yaklaşık dokuz ay on gün sürecek bu muazzam serüvende, her ay her hafta hem sizde hem de taşıyacağınız ve içinizde geliştireceğiniz minik hücrede muazzam değişikliklerin yaşanacağı bir dönem başlıyor artık. Hamile kalındıktan kısa bir süre sonra tüm vücudunuz kendisini bu yolculuğa hazırlamak için kurulmuş sistem gibi ev sahipliği yapmaya ve minik misafirinizi karın içinde ağırlamaya hazırlık yapmaya başlayacak. Bu hayatınızın en özel misafirini ağırladığınız dönemleri ayrıntıları ile sizlerle paylaşıyor, uyarılarda bulunuyor, tavsiyeler veriyor.

39 hafta sürecek olan bu eşsiz gebelik döneminde hamilelik takvimi adı altında sizde ve minik yavrunuzda; kucağınıza alana kadar olacak değişiklik ve gelişmeleri, dikkat etmeniz gereken en yeni öneri ve yaklaşımları, konunun uzmanlarının görüşlerinin takibiyle derlenen tavsiyeleri, beslenme alışkanlıklarını sizler için düzenledi. Tedbiri elden bırakmadan ve tedirgin olmadan tamamlanmasını planladığınız bu güzel süreçte aklınıza gelen her soruya bilmek istediğiniz en yeni yaklaşımlara Esraninportresi.com’dan ulaşabilirsiniz.

Saçlarımı boyatabilir miyim? Mide bulantılarım ne zaman geçer? Beslenme konusunda nelere dikkat etmeliyim? Bu hafta bende ve bebeğimde nasıl değişiklikler olacak? Kalp atışlarını ne zaman duyabileceğim? Ultrason görüntüsünü ne zaman izleyebilirim? Cinsiyeti hangi haftada kesinleşir?
Hangi ayda hangi testleri öneriyorlar? İlk hareketleri ne zaman hissederim? Ani duygu değişimleri ile nasıl baş edebilirim? Topuklu ayakkabı giymeye devam edebilir miyim? Cildimle ilgili koruyucu önlemler olarak neler yapabilirim? Hangi aylarda hangi egzersizler benim ve yavrum için uygundur ve yaralıdır? Ve daha bu sorular gibi pek çok soruyu sormak hakkınız ve Esranın Portesi size bu süreçte destek olmak için bu ayrıntılı hamilelik takvimini hazırladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !