Ünlüler Gibi Yap Formda Kal

Onlar kaç yaşında olursa olsun daima güzel ve formda görünüyorlar.Peki bunu nasıl başarıyorlar?

Onlar kaç yaşında olursa olsun daima güzel ve formda görünüyorlar. Peki bunu nasıl başarıyorlar? İşte yediği halde kilo almayan veya beslenme programına uygun beslenen yıldızların diyet programları..

Kate Hudson
Yemek yemeyi çok seviyor. Yoğun çalıştığı dönemlerde kendine Cuma günleri izin veriyor. Diğer zamanlarda buğday, süt ürünleri ve undan uzak duruyor. Akşam salata, sabah ise ballı yoğurt yiyor. Salonda egzersiz yerine koşu, bisiklet turları, pilates gibi egzersizler yapmayı seviyor.

Mariah Carey
Uzun süre kiloları nedeniyle eleştirildi ancak şimdi 38 beden. Mariha Carey, mama şeklindeki çorbalar ve balık yiyerek zayıfladı. Protein, yağsız yemekler ve sebze tüketiyor. Akşamları küçük domates, enginar kalbi, buharda pişirilmiş kabak, limonla marine edilmiş tavuk parçaları yiyor. Zaman zaman kendisini ödüllendirmek için sevdiği yemeklerin tadına bakıyor. Spor eğitmeni tarafından planlanan egzersizlerin yanı sıra yüzüyor.

Cindy Crawford
Cindy karbonhidratlardan uzak duruyor, her öğünde protein almaya özen gösteriyor. Yumurta, tavuk sosisi ve meyveyle kahvaltı ediyor. Akşam ızgara balık, et, salata veya sebze yiyor. Sık ve azar yemeği ilke edinmiş. Haftada 3 gün 40 dakikalık egzersiz yapan Cindy, 20 dakika da yürüyüş bandında yürüyor. Geri kalan zamanda ağırlık çalışıyor. Haftada bir gün yoga ve hiking yapıyor.

Beyonce Knowles
Bir film için zayıflaması gereken Beyonce, sıkı bir Maple Şurup Diyeti yaptı. En az 10 günlük bir uygulama süresi gerektiren bu detoks akçaağaç şurubu, limon suyu ve kırmızı biber karışımından oluşuyor. Limon detoksu olarak bilinen bu diyet vücudu temizlerken, metabolizmayı hızlandırıyor. Beyonce’un çikolata zaafı olsa da ağırlıklı olarak sebze tüketiyor. Egzersiz yerine bol bol dans ediyor.

Jennifer Aniston
Jennifer’a göre zayıf olmak gerçekten zor bir iş! Dr. Barry Sears’ın Zone diyetiyle zayıflayan Jennifer, porsiyon kontrolü ve ölçerek yemek yiyor. Bu diyette yüzde 40 karbonhidrat, yüzde 30 protein ve yüzde 30 yağ bulunuyor. Şeker, ekmek, makarna, patates, pilav gibi karbonhidratlar yasak. Jennifer bolca et, balık, tavuk, yumurta ve peynir yiyor. Koşu, yürüyüş, yoga, meditasyon ve karate birleşimi Budokon favorisi.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !