5 yaş daha genç görünmenin yolları

Hangimiz birkaç yaş daha genç ve taze görünmeyi istemeyiz ki? İsteriz elbette! İşte, tam 5 yaş genç görünmenin sırları

Zamanı durduramayız ama olduğumuzdan daha genç görünmeyi başarabiliriz. Olduğumuzdan genç göstermemizi sağlayacak püf noktaları 

Renge dikkat!
Lady Gaga gibi görünen saçlardan vazgeçin! Tamamen sarı ya da platin olmak yerine, saçların arasına altın tonları karıştırmak daha güzel ve genç gösterir. Gölgeli saçlar, ışığı yansıtır ve doğal görünür.

Ayrıca sapsarı saçlar gibi kopkoyu boyanmış saçlar da doğallıktan uzaktır.

Kapatıcı ile aydınlatın
Neden gözlerinizin altındaki koyu renk halkaları kapatmıyorsunuz? Gözlerinizin altını, dış köşelerini ve göz kapaklarınızı aydınlatın. Burnunuzun 2 yanına ve dudaklarınızın kenarlarına da aynı kapatıcıyı sürün. İşte harika bir şekilde aydınlanmış bir cilt karşınızda! 

New York makyaj sanatçısı Mally Roncal "İnsanlar doktorunuzun kim olduğunu sormaya başlayacak" diyor.

Lifting etkisi
Sadece yüzümüz gevşiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Vücudumuzda yer çekimine teslim oluyor. O yüzden likra gibi, en az yüzde 2 oranında esneme payına sahip jean giyin. Alırken etiketine bakın, tamamen koton olmasın.

Mükemmel sütyeni bul
İyi bir sütyen, göğüslerinizi dik ve diri gösterir. Ayrıca gövdenizin duruşunu uzun ve dengeli tutar, silueti güzelleştirir. Göğüslerinize uymayan bir sütyen kullandığınızda yaşlı gösterirsiniz çünkü ya vücuta oturmaz, sarkar ya da sıkar. Her türlü kötü görünür.

Dudakların önemi
Yaşlandıkça dudaklar hacim kaybederler. Koyu ve mat rujlar ise sadece bu gerçeği vurgular.. Pembe parlak renk rujlar ise dudakların genç, dolgun ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Allık etkisi
Parlak pembe allık, elmacık kemiğini aydınlatır ve daha gergin gösterir. Böylece daha taze görünürüz. Koyu renk allıklar cildi daha yaşlı gösterir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !