Ünlülere benzemeyi ister misin?

Onlar gibi bir vücuda sahip olmayı kim istemez ki? Naomi Campbell’ın bacakları, Heidi Klum’un kıvrımlı vücudu, Kim Kardashian’ın incecik beli, Jessica Biel’in kalçaları, Madonna’nın omuzları ve Michelle Obama’nın kolları... Kendinizi muhteşem bir şekle sokmak için hepsinden biraz alarak 

Naomi Campbell’in Seksi ve Kaslı Bacakları
39 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartan fiziğiyle ünlü manken Naomi Campbell’in çekiciliğinin ardında kusursuz bacaklarının önemli bir rolü olduğunu düşünüyoruz.  Onun gibi muhteşem kıvrımlı bir kalçaya sahip olmak için yapmanız gereken tek şey haftalık planlarınız arasına Pilates sınıfını da eklemek.  Ancak kurslar esnasında vücudu ileriye doğru germe gibi hareketler yerine dizleri bacaklardan kırarak bale plisi hareketini yapmanız daha yararlı olacaktır.  Durduğunuz pozisyon kusursuz bacaklara sahip olmanızda anahtar rol oynuyor:  bacaklarını bileklerinizden başlayarak dışarıya doğru döndürün, yavaşça dizlerinizi bükün ancak üst bacağınızın önünde bulunan kasları aşırı çalıştırmaktan kaçınmak için dikkatli davranın.

Heidi Klum ve Hamilelik Sonrasındaki Vücudu
Bize göre süper model tanımı şu şekildedir:  4. çocuğunu dünyaya getirdikten yalnızca 6 hafta sonra podyumlarda catwalk yaparken görebileceğiniz bir kadın. Tüm zarafetiyle ve estetiğiyle podyumlara muhteşem bir geri dönüş! Ünlülerin kişisel antrenörü olan Colin Browning “Klum görenlerin başını döndüren ve bebeğini dünyaya getirdikten sonra daha da belirginleşen vücut kıvrımlarına sahip” diyerek Klum’un eşsiz fiziğinde bebeğinin de payı olduğunu vurguluyor. Ancak vücudu daha sıkı hale getirmek içinhaftada en az 2-3 kez vücudunuzun üst kısmını çalıştırmanızı öneriyor.

Kim Kardashian’ın Heykel Misali İnce Beli
Bir heykeltraşın elinden çıkmış gibi müthiş kıvrımlara sahip ince belli Kim Kardashian son zamanlarda fazla bir kaç kilosundan da kurtulmak için oldukça azimli görünüyor. Browning, “ Kardashian muhteşem bir bele sahip! Ancak belinizi onun gibi bir hale getirmek için karın kaslarınıza de dikkat etmeniz gerekiyor. Alkolü en aza indirmeniz ve yemeklerden sonra karnınızda oluşan şişkinliği önlemek için protein alımını artırmanız gerekiyor. Ayrıca günde tükettiğiniz su miktarını artırarak ve Pilates sınıflarına katılarak daha sıkı ve ince bir bele sahip olabilirsiniz,” diyor.

Jessica Biel ve Muhteşem Kalçaları
Jennifer Lopez ve Beyonce’un yanında kıvrımlı ve seksi kalçalarından söz ettiren diğer bir ünlü isim de Jessica Biel. Baş döndüren yapısıyla Biel’in kalçaları gibi kıvrımlara sahip olmak isteyen bayanlara Browning’in önerisi: “ Bazı kadınlar küçük kalçaya sahip olmak ister ancak yuvarlak kıvrımlar her zaman daha seksi görünür. Bunu başarabilmek için kalça kaslarını çalıştıracak egzersizler yapmak ve aşırı kaslı bir yapıya dönüştürmeden sıkılaştırmak için bacaklarınızı da kullanacağınız bir egzersiz programı uygulamak sizi hem seksi hem de sağlıkılı bir görünüme kavuşturacak!”

Madonna’nın Cüretkar Omuzları
“Material Girl” Madonna egzersiz konusunda kendi kendinin antrenörü olmayı tercih eden ve yaşına rağmen genç kızları kıskandıran fiziğiyle de bunu kanıtlamayı başarmış bir star! Madonna’nın en çok beğenilen yeri ise omuzları. Onun gibi seksi ve sıkı omuzlara sahip olmak için Browning’e göre sarkmayı ve kasların tembelleşmesini önleyen hafif ağırlık kaldırma egzersizleri yeterli olacaktır. Ancak bu egzersizler sırasında tek tarafa aşırı yüklenilmemeli, omuzların ön, arka ve yan tarafları eşit derecede çalıştırılmalıdır.

Michelle Obama ve Harikulade Kolları
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama yaptıkları ilk danstan bu yana eşsiz kollarıyla adından söz ettiriyor. Onun gibi kollara sahip olmak için kol kaslarını çalıştıran bir kaç egzersiz uygulamanız yeterli!  Ayaklarınızı paralel bir konumda yerleştirin ve dizlerinizi bükün.  Bir sandalye ya da tutunabileceğiniz bir köşenin önünde bu şekilde durun ve kollarınızı arkaya doğru uzatarak size destek olmasıiçin tutunun. Kollarınızın üst kısmını gerginleştirecek şekilde vücudunuzun üst kısmını aşağıya ve yukarıya doğru hareket ettirin. Bunu yorulduğunuzu hissedene kadar sık sık tekrarlayabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !