Onu zaten çoktan unutmuştunuz

Eski bir sevgili ile tekrar bir araya gelmek, hepimizin farklı süreçlerde değerlendirdiği bir opsiyon.

Eski rahat rutine geri dönmek ve bıraktığınız yerden devam etmek çok kolay olmaz mı? Ya olmazsa?  İşte size eski sevgilinize geri dönmemeniz için geçerli sebepler:

Tuhaflıkları artık sevimli değil, rahatsız edici. Eskiden, zamanında randevunuza yetişememesi bir bakıma sevimli gelirdi, şimdi ise sinirlerinizin zıplamasına neden oluyor. Spagettisini yerken çıkardığı sesler, çizgi romanlara olan ilgisi çocukça ve tatlıydı ama şimdi olgun olmadığının bir göstergesi. Bu tür şeyler zamanla asla daha sevimli gözükmez…

Kavgalar aynı. Sizin hala dırdır ettiğinizi düşünüyor. Sorumsuzca sarhoş olmasına katlanamıyorsunuz.  O sizin en ufak şeylere bile büyük reaksiyonlar verdiğinizi düşünürken, siz de onun tartışma esnasında soğuk davranarak kabalık ettiğini düşünüyorsunuz. Yeniden bir araya gelmeyi gözden geçiren çiftler, genellikle sadece iyi zamanlarına odaklanırlar; peki ama ya birbirinizi öldürmek istediğiniz zamanlar?

Artık fiziksel çekim yok. Bir yere kadar zaten hepimiz eski sevgililerimizi sevmez miyiz? Ama bu hala başımızı döndürdükleri anlamına gelmez. Arzu ve tutku ilişki sürecinde yoğunluğunu kaybeder. Bir de ilk kez dokunduğunuz bir tenin sebep olduğu heyecanı aklınıza getirin.

Diğer seçenekler ilginizi çekmişti. Hala eski sevgilinizle ilgilendiğinize emin misiniz? Ama başkaları ile flört etmediniz mi? Hatta çıktınız ya da çıkmak istemediniz mi? Peki şimdi neden yeniden onu istediğinizi düşünüyorsunuz, çok da fazla seçeneğiniz kalmadığı için mi?

En genel meselelerden birisi üstesinden gelememek. İlişkinin hatırı için bireylerin kendilerine dair değiştirmeyi kabul edeceği şeyler olabilir. İki tarafın da hoşnut olacağı fedakarlıklar… Ama bazı şeylerin konuşularak ya da inkar edilerek üstesinden gelinemez. Örneğin siz çocuk istiyorsunuzdur ama o istemiyordur. Entelektüel olarak sizi tatmin edecek birisine ihtiyacınız vardır, o ise bu konuda kendini yeterince yetiştirememiştir vb.

Birlikte geçirdiğiniz zamanın bir kısmı sizi gerçekten mutsuz etmişti. Eğer “Çok mutluyduk, yani genelde” diye konuşur ya da düşünürken bulursanız kendinizi, yüzde yüz havlu atmalısınız! 

Onu zaten çoktan unutmuştunuz. Duygusal olarak yolunuza devam ettiniz. Yeniden birlikte olmanız, zaten gördüğünüz bir filmi tekrar seyretmeye benzeyecektir ve elbette sonunu biliyorsunuz.

Arkadaşlarınız ve aileniz ondan nefret ediyor. Ayrıldıktan sonra onun hakkında etrafınıza anlattığınız kötü şeyleri unutmayın. Ve sonuç olarak, ona geri dönmenizi de kimsenin saygı ile karşılamasını beklemeyin. Siz affedebilir ya da unutabilirsiniz ama sizi seven insanlar bunu yapamayacaktır.

Çünkü yeniden bir araya gelmek her zaman kötü bir fikirdir. Yüzde 99 oranda kötüdür, bu gerçek bir istatistik!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !