Makyajda her zaman bakımlı

Makyajda her zaman bakımlı görünmek istiyorsanız en yeni öneriler burada!

1- Hafif taze dudaklar düşünün
Dudaklarınız renklerle ortaya çıkmalı. Malabar pembesi, Tagada kırmızısı ve mandalina turuncusu gibi hafif renkler, dudaklarınız kesinlikle daha hoş gösterecek. Bu renklerin üzerine, isterseniz klasik bir stick de kullanabilirsiniz. Dudaklarınıza ışıltı katmak için  nemlendirmeye özen gösterin. Dudak kenarlarına kalem çekmeyi unutun. Parmağınızın ucuna hafifçe değdirdiğiniz parlatıcıyla kenarları belirgenleştirin.

2- Ojelerle oynayın
Beyaz bir etek ve askılı bir büstiyer giyip sevgilinizle buluşmaya giderken pembe, spor ayakkabı ve bluz seçtiğiniz bir gün turuncu ve havuz kenarında şort ve tişörtleyken mavi oje sürün. Ayak ve el bakımınıza dikkat etin, gece yatağa girmeden hemen önce ayaklarınızı yıkayın ve tırnaklarınızı kısa kesin.

3- Dokuları karıştırın
Gündüz: Dudaklarınızda ipeksi bir turuncu ve gözlerinizde mat bir renk kullanın.
Gece: Dudaklarınızı, göz kağaklarını ve kenarlarını ultragloss'la parlaklaştırın. Ojeniz de parlamalı.

4- Cüretkar allık
Temiz bir cilt üzerine uygulanmış şeker pembesi ya da turuncu bir allık, yüzünüze aniden gülümsediğiniz kadar ki güzel bir hava verir. Allık sürmeden önce cildinizi iyi nemlendirecek bir krem kullanmayı unutmayın. Allığı sürerken; gülümseyin ve yanaklarınızn tam belli olduğu yere fırçanızı değdirin. Dudaklarınıza da aynı tonda ruj sürmeyi unutmayın.

5- Göz kapaklarında iddialı renkler
Karayip mavilerini alın, biraz yeşil katın, ultra moru ekleyin ve kışın puslu grisini onların üzerine serpiştirin. Bir fırça yardımıyla göz kapaklarınıza sürün. Üste bir kalem çekmeyi ve pudranızla ışıltı vermeyi unutmayın.

6- Sıcak hatlı çizgiler
Gün içinde renkli bir göz kalemiyle ister göz kapaklarınızı, isterseniz kiripiklerinizi renklendirin. Bunun için göz üstüne ve göz altına kalem çekinç. Canlı gözlr için mavi turkuaz ve derin bakışlar için göl yeşili renkleri ideal. Siyah bir maskara ve kırmızı bir parlatıcıyla harika bir uyum mümkün.

7- Farınızın rengini açın
Daha cool görüntü istiyorsanız, göz kapaklarınızı boyamadan önce fildişi renginde far sürün. Çok daha etkileyici bir bakışa sahip olduğunuzu hemen göreceksiniz. Dudaklarınızı da çilek renkli bir gloss sürmeyi ihmal etmeyin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !