Aşıkların gözleri yalan söylememeli

Aşıkların gözleri yalan söylememeli
Sevgiliniz aşkınız çıktığınız biri yalan söyler mi? Peki yalan söylerse gözler yalan söylemez mi? işte cevapları


Aşkınızın veya sevgilinizin iç dünyasını anında okuyabilmek ister misiniz? 

Sevgiliniz sizinle çok rahat olsa da, her şeyi konuşabiliyor olsanız da, duygularını paylaşmak onun için hiç kolay olmayabilir.

Ağzından alamadığınız cevapları vücut dilini okumayı başarırsanız, yüzünden kolayca alabilirsiniz. Yüz vücudun en konuşkan parçasıdır, çünkü yüzdeki kaslar direk beyinle bağlantılıdır.

Biraz mesafeye ihtiyacı var


Hassas bir konu açmışsınızdır veya bir şeyden rahtsız olmuştur. Belki de iş günü pekiyi geçmediği için canı sıkkındır. Sebep ne olursa olsun belli ki bir şey var: eğer sevgiliniz başını sağa veya sola çevirip sizinle profilden konuşuyorsa, sohbet modunda değildir. Bu hareketi aranızda bir bariyer inşa etmek için kullanıyor demektir.

Ne yapmalısınız?

Soğuk duruşunun sizinle hiçbir alakası olmayabilir ama mutlaka onu rahatsız eden bir şey olmuştur ve yalnız kalma istiyordur. Üzerine yürümek, yardım teklifinde bulunmak daha yersiz olur ve canını daha çok sıkar. Bu durumlarda yapabileceğiniz tek şey onu yalnız bırakmaktır. Ona düşünmesi için yeterli zamanı vermeniz çok önemli.

Yüzündeki ifadenin değiştiğini gördüğünüzde, geçen gün, ya da az önce ne olmuştu diye sorup sessizliği bozabilirsiniz. Anlatmak istemiyorsa kesinlikle zorlamayın. Can sıkıntısının sizinle ilgili olduğuna dair kesin ipuçları vermediği sürece, üzerine gitmenize gerek yok!

Soyunmak istiyor


Bir partide veya bir barda birlikteyken gözleri sizin gözlerinizle karşılaştığında, gözlerini hafifçe yumup uykulu gibi bakıyorsa size, kesin yatağa girmek için can atıyordur.

Güçlü bir cinsel istek duyduklarında insanların uykulu bir ruh haline girdikleri saptandı.

Ne yapmalısınız?

Sizin için can attığını biliyorsunuz, üstelik bunu kanıtını bir de kalabalık bir ortamda aldınız. Yapmanız gereken tek şey, ufak bir ön sevişme oyunu oynamak. (Zaten o ortamda yapabileceğiniz tek şey de bu.) Kulağına yanaşıp eve gelir gelmez onunla yapmak istediğiniz şeyleri anlatın. Bunları yaptıktan sonra, arkadaşlarınızın yanına dönüp hiçbir şey olmamış gibi eğlenmeye devam edin. Bekleyiş heyecanını daha da arttıracaktır.

Size söylemek istediği bir şey var


Sevgilinize konuşurken arada sırada onun dudağını büktüğünü ya da birkaç kez açıp kapadığını görüyorsanız, emin olun sizinle bir şey konuşmak istiyordur. Bu durum size bir şeyler söylemek istediğinin ama doğru kelimeleri bulamadığının işaretidir.

Birisi bir şey söylemek istediğinde beyin dudaklara sinyal gönderir. Yani kelimeler gecikse bile, dudakları oynar.

Ne yapmalısınız?

Sizinle konuşmak istediğini fark edip, sizinle konuşması için onu zorlarsanız, geri adım atacaktır. Sabırsızlık her zaman olduğu gibi, bu durumda da işe yaramaz. Ona zaman tanıyın, düşüncelerini toparlayıp nasıl olsa sizinle konuşacaktır.

Yarım saat içinde baklayı ağzından hala çıkarmadıysa, üzerine varmayın, konuyu değiştirin. Onu daha rahat bir durumda bulduğunuzda konuyu tekrar açabilirsiniz. Üstelik sizin bu rahat tavrınız onu rahatlatacak ve daha kolay konuşmasını sağlayacaktır.

Tamamen büyülemiştir


Sizden etkilendiğini zaten biliyorsunuz ama size dünyanın en güzel varlığına bakar gibi bakıyorsa, gerçekten sevinebilirsiniz, onu büyülemişsiniz. Size baktığında başını hafifçe eğip, omzuna yaslıyorsa, derin bir aşk yaşıyor demektir. Farkında olmadan her istediğinizi yapar, çok şefkatlidir.

Ne yapmalısınız?

Daha önce sevgilinizin size yeterince ilgi göstermediğinden yakındıysanız, işte size yakınlaşmak, şefkat göstermek ve tabii ki şefkat görmek için iyi bir fırsat. Yanına oturun, pizza veya içecek bir şey ısmarlayın ve bu yakınlığı, hatta vücut temasını sağlayın.

Bu arada ne olur az konuşun ve ya onu istemediği, sizin sevmediğiniz konulara girmeyin. Bir şeyi sırf onun için yaptığınızı bilmesi, onu mutlu eder.

Sizden bir şey saklıyor


Sevgiliniz cümlelerin ortasında aniden duruyor ise veya dilini sık sık kapalı dudakları üzerinden geçiriyorsa, emin olun ki kendi kendine sansür uyguluyordur.

Bu refleks kendi kendini durdurmaya çalışan ve söylediklerine aşırı dikkat eden kişilere aittir. Yani sevgiliniz ağzından bir şey kaçırmaktan korkarsa böyle davranır.

Ne yapmalısınız?

Onu ne pahasına olursa olsun konuşturmak için çaba göstermeden önce, şunu hatırlayın; saklamak istediği şey olumlu da olabilir (sürpriz bir parti gibi), Sizden bazı şeyleri saklamak istemesi problem değil. Belki partnerinizin sakladığı olay gerçekten sizi ilgilendirmiyordur. Sizi üzmek ya da endişelendirmek istemiyordur. Bu durumda konuşması için bastırmanızın bir alemi yok!

Emin değil


Eğer ilişkinizle ilgili bir sohbet sırasında sevgiliniz dudaklarını tamamen içe doğru yuvarlıyor ise, onun ilişkinizle ilgili ciddi endişeler taşıdığını bilin. Bu davranış konuşmacının içinde kopan fırtınaları işaret ediyor olabilir.

Unutmayın ki, en ufak bir ruh hali değişikliği dudaklara yansıdığı için, içinde sakladığı sorun, ölüm kalım meselesi olmayabilir.

Ne yapmalısınız?

Onu konuşturmak istiyorsanız, ilk önce konuştuğunda bir dramla karşılaşmayacağından emin olmalı. Rahat bir ortam yaratın ve konuya gelmesini sabırla bekleyin. Söyleyeceği şeyi taşıyabileceğinizden emin olmasını sağlayın.

Diğer bir yol da örnekler kullanmaktır. Sizi rahatsız eden bir şeylerle başlayın ki, söz açılsın. Aklınızda olan bir şeyi açıklarsanız, o da kendini size açacaktır. Bağlanmaktan korktuğunu hissediyorsanız, açık açık konuyu açın ve her iki cevap için de hazırlıklı olun. Her ne olursa olsun durumunuzu bilmek, bilmemekten çok daha iyidir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !