Meme büyütme estetiği hakkında en önemli bilgiler

Meme büyütme estetiği hakkında en önemli bilgiler

Meme büyütme estetiği yaptırmadan önce bilinçli olmak ve aklınızdaki tüm soruların cevaplarını bilmeniz çok önemlidir. Özellikle bilinçli olarak yapılan estetik operasyonlarda daha az sorun daha konforlu bir işlem sonrası geçirmeniz mümkün olacaktır. Bu yüzden meme büyütme estetiği hakkında tüm bilgileri bu makalemizde bulabilirsiniz.

Meme büyütme estetiği hakkında sorulan tüm soruları ve cevapları detaylı şekilde açıklamaya çalıştığımız bu yazı ile meme büyüne estetiği hakkında tüm bilgilere sahip olacaksınız. Açıklamadığımız veya aklanıza takılan sorularınız var ise konu altındaki yorum bölümüne yazarak bizlere ulaşabilir ve aradığınız cevapları yorum olarak alabilirsiniz.

Meme büyütme estetiği hakkında sıkça sorulan sorular


  • Meme büyütme estetiği için yaş sınırı var mıdır?
Meme büyütme estetiğinde tabiki yaş sınırı vardır. Çünkü vücut yaş aldıkça gelişen ve yaşa göre şekil alan organlarımızdan oluşmaktadır. Bu yüzden meme büyütme estetiği için en az 18 yaş doldurulmalıdır. Real Estetik olarak uzman doktorlarımızın önerisi ise en az 20 yaş üstü olunması daha sağlıklıdır. Meme büyütme estetiğinde üst yaş sınırı yoktur dilediğiniz yaş grubundan meme büyütme estetiği olmak mümkündür.

  • Evlilik öncesi meme büyütme estetiği yapılır mı?
Meme büyütmek estetiğinde evliliği beklemek diye bir durum yoktur. Evlilik öncesi yapılan meme estetiği sayısı oldukça çoktur. Sonuçta kadınların kendini daha öz güvenli olması için yapılan bu estetik uygulamanın evlilikle alakası yoktur.

  • Doğum yapmadan meme büyütme estetiği yapılabilir mi?
Evli ve küçük memelere sahip olan kadınların ileride çoçuk yaparsam emzirme sıkıntısı yaşarmıyım düşüncesi ile gelen bu sorularında kesinlikle kaygı duymaması gerekmektedir. Çünkü meme büyütme estetiğinin emzirme ile alakalı olarak herhangi bir sıkıtı yaratması söz konusu değildir. Hatta ileride bebek emzirme döneminde daha rahat emzirebildikleri söylenebilir.

  • Meme büyütme için meme boyutunun ne olması gerekir?
Meme boyutunun meme büyütme estetiği ile aslında alakası yoktur. Çünkü meme boyutları normal olsa bile vücut orantısına uygun olmayabilir. Yine diğer bir sebeb sadece meme boyutunun daha büyük olması içinde meme büyütme estetiği yapılabilir. Sonuç olarak beden ölçüleri baz alındığında 70 altı olan ölçülerde meme büyütme estetiği daha çok yapılmaktadır. Fakat bu 70 üstü beden ölçüleri olanların daha büyük memelere sahip olmayacağı yada meme büyütme estetiği yaptıramayacağı anlamına gelmemektedir.

  • Meme büyütme estetiği ne kadar sürer?
Meme büyütme estetiği aynı günde yapılıp taburcu olunabilecek bir estetik operasyondur. Ama yinede genel olarak kontrol amaçlı bir gün hastane yatışı önerilmektedir.

  • Meme estetiğinde kullanılan silikonları patlar mı? 
Geçmişte yapılan bazı meme silikonlarının patladığı haberleri doğrudur. Fakat gelişen teknolojiler ile artık günümüzde bu tarz komplikasyonlar görülmemektedir. Hatta o kadar dayanıklı yapılmaktadır ki üzerinden kamyon geçse :) sorun çıkmayacak özellikte yapılmaktadır.

  • Meme büyütme estetiği ağrılımıdır?
Çoğu estetik operasyonda ağrı olmaz. Buun sebebi genel anestezi altında yapılmasıdır. Meme büyütme estetiği de genel anestezi altında yapıldığı için işlem sırasıda hiç bir ağrı oluşmamaktadır. Operasyon sonrası ise uygulanan silikon boyutuna göre gerginliğe bağlı hafif ağrılar olabilir. Bu duruma doktorumuzun önerdiği ağrı kesici kullanılabilir ve sorun kalmayacaktır.

  • Meme boyutu olarak ideal boyut nasıl belirlenmelidir?
Uygulanacak olan silikon boyutları aslında ideal diye belirlemek doğru olmaz. Sonuçta yapılma amacı büyük ve dolgun memelere sahip olmak için yapılan bir uygulamadır. Bu sebebten mutlu olacağınızı düşündüğünüz boyutu seçmek mümkündür. Ama unutulmamalı ki vücut yapısına göre aşırı büyük uygulanan silikonlardan sonra kıyafet seçimi sorunu yaşanabileceği ve sosyal hayat iyi düşünülmelidir. İyi düşünüp sağlık karar vermek çok önemlidir.

  • Meme estetiği fiyatları
Meme estetiği fiyatları hakında en günce bilgileri bulabileceğiniz yazımız yayınlandır. Meme estetiği fiyatları için 👉 tıklayınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !